Κλείνει το Facebook για τρεις ημέρες Reviewed by Momizat on . Την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Facebook, να κατεβάσει την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τρεις ημέρες, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Γενικός Δ Την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Facebook, να κατεβάσει την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τρεις ημέρες, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Γενικός Δ Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΣΜΟΣ » Κλείνει το Facebook για τρεις ημέρες

Κλείνει το Facebook για τρεις ημέρες

Κλείνει το Facebook για τρεις ημέρες

Την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Facebook, να κατεβάσει την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τρεις ημέρες, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, Μάρκ Ζούκεμπεργκ.

Η απόφαση λήφθηκε μετά από συνεννόηση με την Δίωξη Διαδικτυακού Εγκλήματος των Η.Π.Α, αφού όπως είναι οι πρώτες εκτιμήσεις, αυτή την στιγμή υπάρχουν 87 εκατομμύρια ψεύτικοι λογαριασμοί σε όλο τον κόσμο, από τους συνολικά  1,110 δις λογαριασμούς.

Η Facebook θα υποβάλει στους χρήστες, μια ειδική διαδικασία, με την οποία θα διαφανεί κατά πόσο ο λογαριασμός είναι αληθινός. Οι χρήστες θα έχουν μια βδομάδα για να κάνουν το σχετικό «τεστ» και όσοι δεν το πράξουν με επιτυχία, τότε θα χάσουν τον λογαριασμό τους. Όσοι από τους χρήστες υποπέσουν σε σοβαρά λάθη, τότε θα γίνει σχετική έρευνα. Η επιχείρηση θα αρχίσει την Δευτέρα, 17/06 στις 06.00 το πρωί ώρα Ηνωμένων Πολιτειών.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top