Κόλλησε το τρυπάνι στη γεώτρηση στην «Αφροδίτη» Reviewed by Momizat on . Ένα απρόοπτο γεγονός στην επιβεβαιωτική γεώτρηση της NOBLE στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της γεώτρηση Ένα απρόοπτο γεγονός στην επιβεβαιωτική γεώτρηση της NOBLE στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της γεώτρηση Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Κόλλησε το τρυπάνι στη γεώτρηση στην «Αφροδίτη»

Κόλλησε το τρυπάνι στη γεώτρηση στην «Αφροδίτη»

Κόλλησε το τρυπάνι στη γεώτρηση στην «Αφροδίτη»

Ένα απρόοπτο γεγονός στην επιβεβαιωτική γεώτρηση της NOBLE στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της γεώτρησης και κατ’ επέκτασης των αποτελεσμάτων για το μέγεθος του κοιτάσματος. Συγκεκριμένα, χθες και ενώ το τρυπάνι βρισκόταν σε βάθος 217 μέτρων, βρήκε αντίσταση από σκληρό πέτρωμα κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει κομμάτι του μηχανισμού του τρυπανιού και να σταματήσουν τα έργα μέχρι την αναπλήρωσή του .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανταλλακτικά για το τρυπάνι δεν υπάρχουν σε άλλες πλατφόρμες της NOBLE που βρίσκονται στη Μεσόγειο, και αναγκαστικά θα πρέπει τα νέα εξαρτήματα να έρθουν από την Αμερική. Η διαδικασία της αναπλήρωσης αναμένεται να πάρει από τέσσερις μέχρι έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως τα πρώτα αποτελέσματα θα τα ξέρουμε σε πέντε με έξι μήνες αντί τριών με τεσσάρων όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, ενώ τα τελικά αποτελέσματα για το κοίτασμα θα ανακοινωθούν με τη νέα χρονιά.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top