Αναζητάει κάστρο ο Πισσαρίδης τώρα που έγινε Ιππότης Reviewed by Momizat on . Σε μία πολύ τιμητική διάκριση για τον ίδιο αλλά και για την Κύπρο προχώρησε η Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας Ελισάβετ, καθώς απένειμε στον Κύπριο Νομπελίστα Χρ Σε μία πολύ τιμητική διάκριση για τον ίδιο αλλά και για την Κύπρο προχώρησε η Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας Ελισάβετ, καθώς απένειμε στον Κύπριο Νομπελίστα Χρ Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Αναζητάει κάστρο ο Πισσαρίδης τώρα που έγινε Ιππότης

Αναζητάει κάστρο ο Πισσαρίδης τώρα που έγινε Ιππότης

Αναζητάει κάστρο ο Πισσαρίδης τώρα που έγινε Ιππότης

Σε μία πολύ τιμητική διάκριση για τον ίδιο αλλά και για την Κύπρο προχώρησε η Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας Ελισάβετ, καθώς απένειμε στον Κύπριο Νομπελίστα Χριστόφορο Πισσαρίδη τον τίτλο του Ιππότη του Βρετανικού στέμματος. Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας και καθηγητής στο London School of Economics and Political Science τιμήθηκε με τον τίτλο του Εργένη Ιππότη, τον αρχικό βαθμό ιπποσύνης, για τις υπηρεσίες του στο αντικείμενο των οικονομικών.

Σε δηλώσεις του μετά την απονομή του τίτλου του Ιππότη, ο κ. Πισσαρίδης εξέφρασε τη μεγάλη του τιμή για αυτόν τον τιμητικό τίτλο, και ανέφερε πως θα κάνει τα πάντα για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Όπως αποκάλυψε στο apokalyptiko.com, ήδη άρχισε την αναζήτηση του για κάστρο στη Βρετανία στο οποίο θα διαμένει μόνιμα, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν γίνεται ένας ιππότης σαν εμένα να μένει σε τυπικό σπίτι». Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το προσωπικό του κάστρου θα ανέρχεται γύρω στα 100 άτομα και οι περισσότεροι θα είναι Κύπριοι, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την καταπολέμηση της ανεργίας στη χώρα μας.

Επίσης, ο κ. Πισσαρίδης είναι σε αναζήτηση του αλόγου το οποίο θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του, και σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ήδη καταλήξει στη ράτσα, το οποίο είναι το Αυστριακό Λιπιτσάνερ. Μάλιστα, όπως γνωρίζουμε θα εκτρέφει τη συγκεκριμένη ράτσα με σκοπό σε 20 με 30 χρόνια να έχει εκατοντάδες ιππείς με τα άλογα τους για ενδεχόμενη νέα Σταυροφορία.

Πάντως, όπως μας ανέφερε ο Σερ, πλέον, Πισσαρίδης, αυτό που τον προβληματίζει είναι το οικόσημο που θα χρησιμοποιεί για το κάστρο του καθώς και το σλόγκαν. «Παρακολουθώ ανελλιπώς το Game Of Thrones και προσπαθώ να πάρω κάποιες ιδέες μέσα από τους πολλούς οίκους που υπάρχουν στη σειρά, αλλά ακόμη να καταλήξω κάπου», μας δήλωσε.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top