Οι Τούρκοι λένε πως η Αφροδίτη είναι Τουρκάλα Reviewed by Momizat on . Σε νέα πρόκληση προς τον Ελληνισμό προχώρησε η Τουρκική Κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια της να αποπροσανατολίσει την τουρκική κοινή γνώμη από τις μαζικές διαδηλώσε Σε νέα πρόκληση προς τον Ελληνισμό προχώρησε η Τουρκική Κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια της να αποπροσανατολίσει την τουρκική κοινή γνώμη από τις μαζικές διαδηλώσε Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Οι Τούρκοι λένε πως η Αφροδίτη είναι Τουρκάλα

Οι Τούρκοι λένε πως η Αφροδίτη είναι Τουρκάλα

Οι Τούρκοι λένε πως η Αφροδίτη είναι Τουρκάλα

Σε νέα πρόκληση προς τον Ελληνισμό προχώρησε η Τουρκική Κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια της να αποπροσανατολίσει την τουρκική κοινή γνώμη από τις μαζικές διαδηλώσεις στη χώρα και να στρέψει την προσοχή της αλλού.

Σε δηλώσεις του, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας Αχμέντ Νταβούτογλου, ανέφερε πως η Αφροδίτη δεν αναδύθηκε από τις παραλίες της Κύπρου αλλά από τις παραλίες της Τουρκίας, τονίζοντας πως οι Ελληνοκύπριοι καπηλεύονται το όνομα της Αφροδίτης εδώ και χρόνια και πως «έφθασε η στιγμή να ακουστεί η αλήθεια». Μάλιστα, ο κ. Νταβούτογλου ανέφερε πως το οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, από τη στιγμή που ονομάζεται «Αφροδίτη» θα πρέπει να δοθεί στην Τουρκία, καθώς όπως τόνισε «της ανήκει δικαιωματικά». Μέχρι στιγμής δεν έχουμε την επίσημη απάντηση από την Κυπριακή Κυβέρνηση, η οποία θα μελετήσει το θέμα με ιστορικούς προτού προβεί σε κάποια δήλωση.

Είναι η δεύτερη «πολιτιστική επίθεση» της Τουρκίας κατά του Ελληνισμού τον τελευταίο χρόνο, καθώς πέρσι προχώρησαν σε ακόμα μία απίστευτη πρόσκληση, με τον Πρωθυπουργό της χώρας Ταγίπ Ερντογάν να αναφέρει πως η Ολυμπιακή Φλόγα είναι δική τους.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι σε κοντινή απόσταση από την Αττάλεια, υπάρχει ένα βουνό με το όνομα Όλυμπος, στην περιοχή της αρχαίας Λυκίας, όπου το έδαφος πυρακτώνεται με φυσικούς τρόπους, λόγω ύπαρξης μεθανίου στο υπέδαφος κι ανάβουν για χιλιάδες τώρα χρόνια. Μάλιστα αναφέρουν πως σύμφωνα με τον τοπικό μύθο αυτή η περιοχή είναι η αρχική πηγή της Ολυμπιακής Φλόγας που καίει στην Αρχαία Ολυμπία. Η Τουρκία διεκδικεί τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020, και προχωράει σε αυτές τις απίστευτες προκλήσεις για να καταφέρει με δόλιους τρόπους να κερδίσει την ανάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Τουρκία.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top