Κύπριοι παράνομοι μετανάστες στο Πακιστάν – Μας τους στέλνουν πίσω Reviewed by Momizat on . Μία εξέλιξη που θα διαταράξει τις καλές σχέσεις Κύπρου – Πακιστάν, σημειώθηκε σήμερα και την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το apokalyptiko.com. Σύμφωνα Μία εξέλιξη που θα διαταράξει τις καλές σχέσεις Κύπρου – Πακιστάν, σημειώθηκε σήμερα και την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το apokalyptiko.com. Σύμφωνα Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Κύπριοι παράνομοι μετανάστες στο Πακιστάν – Μας τους στέλνουν πίσω

Κύπριοι παράνομοι μετανάστες στο Πακιστάν – Μας τους στέλνουν πίσω

Κύπριοι παράνομοι μετανάστες στο Πακιστάν – Μας τους στέλνουν πίσω

Μία εξέλιξη που θα διαταράξει τις καλές σχέσεις Κύπρου – Πακιστάν, σημειώθηκε σήμερα και την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το apokalyptiko.com. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, οι αρχές του Πακιστάν θα στείλουν πίσω στη χώρα μας όλους τους Κύπριους παράνομους μετανάστες που συνελήφθησαν τους τελευταίους μήνες στο Πακιστάν, οι οποίοι πήγαν στην Ασιατική χώρα για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο αριθμός των λαθρομεταναστών από την Κύπρο που θα επιστραφούν πίσω φθάνει τους 247, και πολλοί μάλιστα από αυτούς κατηγορούνται για αρκετές παράνομες πράξεις. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, 117 Ελληνοκύπριοι προχώρησαν σε εικονικό γάμο με κοπέλες από το Πακιστάν έτσι ώστε να καταφέρουν να εξασφαλίσουν βίζα παραμονής τους στη χώρα. 86 άλλοι δε, κυκλοφορούσαν στη χώρα με πλαστά έγγραφα τα οποία προμηθεύτηκαν από την Κύπρο, και στα οποία αναγράφονται ως πολίτες άλλων χωρών, όπως Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Πολωνίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο Πακιστάν υπολογίζεται να υπάρχουν ακόμη πέντε με έξι χιλιάδες Ελληνοκύπριοι παράνομοι μετανάστες.

Το apokalyptiko.com κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με ένα από τους Ελληνοκύπριους μετανάστες, και ο οποίος μας δήλωσε πως πήγε παράνομα στο Πακιστάν για ένα «καλύτερο μέλλον», όπως είπε χαρακτηριστικά. Τόνισε πως δεν μπορούσαν άλλο να ζήσουν στην τριτοκοσμική Κύπρο, και έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι προς το Πακιστάν που διήρκησε τρεις μήνες, μέχρι επιτέλους να φθάσουν στη «γη της επαγγελίας».

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών, δεν θέλησαν να μας σχολιάσουν το θέμα, αναφέροντας μας λακωνικά πως εξετάζουν την υπόθεση και θα προβούν στις απαραίτητες διευθετήσεις τις επόμενες ημέρες. Το apokalyptiko.com θα σας ενημερώσει για όλες τις νεότερες εξελίξεις επί του θέματος.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top