Ταινίες ερωτικού περιεχομένου θα μεταδίδει το ΡΙΚ για αύξηση της τηλεθέασης Reviewed by Momizat on . Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προχωράειτο ΡΙΚ για να αυξήσει την τηλεθέαση των δύο τηλεοπτικών καναλιών του, ΡΙΚ1 και ΡΙΚ2. Σύμφωνα με πληροφορίες του apokalyp Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προχωράειτο ΡΙΚ για να αυξήσει την τηλεθέαση των δύο τηλεοπτικών καναλιών του, ΡΙΚ1 και ΡΙΚ2. Σύμφωνα με πληροφορίες του apokalyp Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Ταινίες ερωτικού περιεχομένου θα μεταδίδει το ΡΙΚ για αύξηση της τηλεθέασης

Ταινίες ερωτικού περιεχομένου θα μεταδίδει το ΡΙΚ για αύξηση της τηλεθέασης

Ταινίες ερωτικού περιεχομένου θα μεταδίδει το ΡΙΚ για αύξηση της τηλεθέασης

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προχωράειτο ΡΙΚ για να αυξήσει την τηλεθέαση των δύο τηλεοπτικών καναλιών του, ΡΙΚ1 και ΡΙΚ2. Σύμφωνα με πληροφορίες του apokalyptiko.com, τα δύο κρατικά μας κανάλια θα μεταδίδουν τις πρωινές ώρες ταινίες ερωτικού περιεχομένου για να αυξήσουν την τηλεθέασή τους, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει χτυπήσει πάτο.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το ΡΙΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την διάσημη εταιρία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου VIVID Productions, για την δημιουργία ταινιών αποκλειστικά για χρήση από τα κρατικά μας κανάλια. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε με την εταιρία VIVID, οι παραγωγές θα έχουν άμεση σχέση με την Κυπριακή πραγματικότητα και ήδη έχουν αρχίσει οι παραγωγές για τις πρώτες τρεις ταινίες, για τις οποίες κατέχουμε αποκλειστικές πληροφορίες.

Η πρώτη θα ονομάζεται «Κενά αέρος στις Κυπριακές Στηθογραμμές», η δεύτερη «Η λιμουζίνα του ημι…στυτικού» και η τρίτη «Η Κακή και η Καλή Τράπεζα Σπέρματος». Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμμετέχουν στις ταινίες και Κύπριες πρωταγωνίστριες, έτσι ώστε να κινήσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top