ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Πραξούλα Αντωνιάδου ξανά Υπουργός Ενέργειας Reviewed by Momizat on . Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο Κυβερνητικό σχήμα τους επόμενους μήνες, κατά τους οποίους θα προκύψει μερικός ανασχηματισμός της Κυβέρνησης. Σύμφωνα με Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο Κυβερνητικό σχήμα τους επόμενους μήνες, κατά τους οποίους θα προκύψει μερικός ανασχηματισμός της Κυβέρνησης. Σύμφωνα με Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Πραξούλα Αντωνιάδου ξανά Υπουργός Ενέργειας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Πραξούλα Αντωνιάδου ξανά Υπουργός Ενέργειας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Πραξούλα Αντωνιάδου ξανά Υπουργός Ενέργειας

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο Κυβερνητικό σχήμα τους επόμενους μήνες, κατά τους οποίους θα προκύψει μερικός ανασχηματισμός της Κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, η Πραξούλα Αντωνιάδου θα διοριστεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ως Υπουργός Ενέργειας, μετά τις ανακατατάξεις που θα προκύψουν στην Κυβέρνηση το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, με τις αφυπηρετήσεις του Γενικού και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Πέτρου Κληρίδη και Άκη Παπασάββα αντίστοιχα, τις θέσεις τους θα πάρουν ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, ως Γενικός Εισαγγελέας και ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου ως Βοηθός Γενικού Εισαγγελέα.

Ως αντικαταστάτης του Ιωνά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, επικρατέστερος είναι ο νυν Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει να επαναφέρει την Πραξούλα Αντωνιάδου στο Υπουργείο Ενέργειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η κ. Αντωνιάδου χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Πρόεδρο, ο οποίος θεωρεί ότι είναι το καταλληλότερο άτομο για να αναλάβει το πολύ σημαντικό αυτό Υπουργείο. Μάλιστα, η κ. Αντωνιάδου έχει μεγάλη εμπειρία και αρκετές σημαντικές γνωριμίες που θα είναι καθοριστικές για το ενεργειακό μέλλον της Κύπρου, κάτι το οποίο θεωρεί μεγάλης σημασίας ο Πρόεδρος.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η κ. Αντωνιάδου βρισκόταν τους τελευταίους μήνες στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς είχε το ρόλο της Δυσδαιμόνας στο θεατρικό «Οθέλος» στο θέατρο Broadway. Προς τιμή της, η κ. Αντωνιάδου πιστή στο κάλεσμα της πατρίδας, εγκατέλειψε το θίασο και επιστρέφει στην Κύπρο για να ενημερωθεί άμεσα για τα τεκταινόμενα και να είναι έτοιμη να αναλάβει το Υπουργείο Ενέργειας.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top