Το ΑΠΟΕΛ κάνει μεταγραφές και από το αγροτικό της Κύπρου, όχι μόνο της Βραζιλίας Reviewed by Momizat on . Τον πρώτο σκόρερ του αγροτικού πρωταθλήματος της ΑΠΟΕΣΠ, βολιδοσκοπεί το ΑΠΟΕΛ, ετοιμάζοντας να κάνει το μεγάλο μπαμ του φετινού καλοκαιριού. Πρόκειται για τον Τον πρώτο σκόρερ του αγροτικού πρωταθλήματος της ΑΠΟΕΣΠ, βολιδοσκοπεί το ΑΠΟΕΛ, ετοιμάζοντας να κάνει το μεγάλο μπαμ του φετινού καλοκαιριού. Πρόκειται για τον Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » Το ΑΠΟΕΛ κάνει μεταγραφές και από το αγροτικό της Κύπρου, όχι μόνο της Βραζιλίας

Το ΑΠΟΕΛ κάνει μεταγραφές και από το αγροτικό της Κύπρου, όχι μόνο της Βραζιλίας

Το ΑΠΟΕΛ κάνει μεταγραφές και από το αγροτικό της Κύπρου, όχι μόνο της Βραζιλίας

Τον πρώτο σκόρερ του αγροτικού πρωταθλήματος της ΑΠΟΕΣΠ, βολιδοσκοπεί το ΑΠΟΕΛ, ετοιμάζοντας να κάνει το μεγάλο μπαμ του φετινού καλοκαιριού. Πρόκειται για τον Θωμά Χατζηβασιλίου του Ελληνισμού Ακακίου, ο οποίος στα 22 του χρόνια κατάφερε να κερδίσει το χρυσό παπούτσι της Ομοσπονδίας, με τα 16 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Σέρτζιο, άναψε το πράσινο φως για απόκτηση του, μετά που τον παρακολούθησε σε βίντεο από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελληνισμός Ακακίου-Ελιά Λυθροδόντα. Καταλαβαίνει κανείς ότι μετά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Κριστιάν Ντα Σίλβα από το αγροτικό της Βραζιλίας, το ΑΠΟΕΛ στρέφεται στο αγροτικό της Κύπρου για ποιοτική ενίσχυση για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται.

Ο Χατζηβασιλίου χαρακτηρίζεται για την ταχύτητα του και την κίνηση στους κλειστούς χώρους. Η μετακίνηση στους πρωταθλητές δεν είναι δύσκολη υπόθεση, αφού ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Πιερίδης, δεν καίγεται καρφί για την περίπτωση παραχώρησης του. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top