Διαμαρτύρονται οι διαρρήκτες – Δεν τους άφησαν δουλειές οι συνάδελφοί τους Reviewed by Momizat on . Εξαγριωμένοι είναι αρκετοί που βγάζουν τα προς το ζην μέσω ληστειών με αρκετούς συναδέλφους τους, καθώς το τελευταίο διήμερο τους πήραν σχεδόν όλες τις δουλειές Εξαγριωμένοι είναι αρκετοί που βγάζουν τα προς το ζην μέσω ληστειών με αρκετούς συναδέλφους τους, καθώς το τελευταίο διήμερο τους πήραν σχεδόν όλες τις δουλειές Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Διαμαρτύρονται οι διαρρήκτες – Δεν τους άφησαν δουλειές οι συνάδελφοί τους

Διαμαρτύρονται οι διαρρήκτες – Δεν τους άφησαν δουλειές οι συνάδελφοί τους

Διαμαρτύρονται οι διαρρήκτες – Δεν τους άφησαν δουλειές οι συνάδελφοί τους

Εξαγριωμένοι είναι αρκετοί που βγάζουν τα προς το ζην μέσω ληστειών με αρκετούς συναδέλφους τους, καθώς το τελευταίο διήμερο τους πήραν σχεδόν όλες τις δουλειές και δεν άφησαν για αυτούς πιθανούς στόχους. Τις τελευταίες δύο ημέρες είχαμε μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους, και όπως ισχυρίζονται κάποιοι διαρρήκτες, υπεύθυνοι για τις περισσότερες από τις υποθέσεις αυτές είναι συμμορίες που «συμπεριφέρονται» πλεονεκτικά και «χτυπούν» πολλούς στόχους μέσα σε μία ημέρα.

Κύπριος ληστής που επικοινώνησε με το apokalyptiko.com, μας ανέφερε πως μερικοί το τελευταίο διήμερο έκαναν χρυσές δουλειές, μη επιτρέποντας του ίδιου όπως και σε αρκετούς άλλους συνάδελφους τους, να οργανώσουν τις δικές τους δουλειές. «Θα μας βγάλουν στην ανεργία», μας ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει πλέον συναδελφική αλληλεγγύη. «Δεν γίνεται», πρόσθεσε, «να χτυπούν την ίδια ημέρα και γνωστά φαστφουντάδικα, και πρατήρια βενζίνης, και χρυσοχοεία. Έτσι, στα παρόμοια υποστατικά αυξάνονται αμέσως τα μέτρα ασφαλείας και δεν μπορούμε να εξασκήσουμε το επάγγελμά μας».

Μόνο για τις τελευταίες δύο ημέρες, στόχος συμμοριών αλλά και μεμονωμένων επαγγελματιών, βρέθηκε υποκατάστημα των McDonalds στην τουριστική περιοχή Λεμεσού, πιτσαρία και πάλι στη Λεμεσό, χρυσοχοείο στη Λεμεσό και πάλι, καθώς και δεκάδες σπίτια και διαμερίσματα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Άλλος διαρρήκτης που επικοινώνησε μαζί μας, τόνισε χαρακτηριστικά «πως σε τέτοιους δύσκολους καιρούς θα πρέπει οι διαρρήκτες της Κύπρου να φερθούν ώριμα και συνετά, και να μην μπαίνουν σε «ξένα χωράφια» για μερικά Ευρώ και χρυσαφικά παραπάνω». Πρόσθεσε πως η οικονομική κρίση χτύπησε όλους στη χώρα μας, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τυχαίνουν σεβασμού.

Μάλιστα, κατακεραύνωσε τις νυν και πρώην Κυβερνήσεις του τόπου για τους δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στο νησί μας, αρκετοί εκ των οποίων είναι υπεύθυνοι για πολλές περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών. «Δεν γίνεται να έρχεται ο άλλος παράνομα από το Πακιστάν και τη Συρία και να μας κλέβει το ψωμί μας», μας ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας έκκληση στην Κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική της όσο αφορά τους παράνομους μετανάστες και τους αιτητές ασύλου.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top