Διορίζουν Πολυβίου στην Ερευνητική Επιτροπή – Έξαλλο το ΑΚΕΛ Reviewed by Momizat on . Στον διορισμό του Πόλυ Πολυβίου, ως προέδρου της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία, θα προχωρήσει στην επόμενη του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφων Στον διορισμό του Πόλυ Πολυβίου, ως προέδρου της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία, θα προχωρήσει στην επόμενη του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφων Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Διορίζουν Πολυβίου στην Ερευνητική Επιτροπή – Έξαλλο το ΑΚΕΛ

Διορίζουν Πολυβίου στην Ερευνητική Επιτροπή – Έξαλλο το ΑΚΕΛ

Διορίζουν Πολυβίου στην Ερευνητική Επιτροπή – Έξαλλο το ΑΚΕΛ

Στον διορισμό του Πόλυ Πολυβίου, ως προέδρου της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία, θα προχωρήσει στην επόμενη του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, στο Προεδρικό αποφάσισαν να δώσουν τις εργασίες της ερευνητικής επιτροπής για την οικονομία στον κ. Πολυβίου, μετά και την απόφαση της πλειοψηφίας της παρούσας Επιτροπής να μην εξετάσει επίδικα θέματα. Η απόφαση που πήρε ο νυν πρόεδρος  της Επιτροπής, Γιώργος Πικής, προκάλεσε έντονη αντίδραση και χαρακτηρίστηκε ως μια απόφαση που δεν δίνει την δυνατότητα ορθής έρευνας.

Μάλιστα ο κ. Πικκής έστειλε και επιστολή στο Προεδρικό με την οποία ρωτάει εάν θα συνεχιστεί το έργο της Επιτροπής ή αν θα αλλάξουν οι όροι εντολής που έδωσε πριν από δύο μήνες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αξιωματούχος του προεδρικού, ευχαρίστησε τηλεφωνικώς τον κ.Πική και τον ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει ως πρόεδρος της Επιτροπής. Η πληροφόρηση μας είναι ότι αμέσως μετά βολιδοσκοπήθηκε ο Πόλυς Πολυβίου, ο οποίος απάντησε θετικά στο κάλεσμα για να αναλάβει την Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολυβίου, ήταν ο άνθρωπος που ηγήθηκε της Επιτροπής για διερεύνηση της τραγωδίας στο Μαρί, ρίχνοντας ευθύνες σε πολιτειακούς αξιωματούχους, ανάμεσα σε αυτούς και στον τέως Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια.

Πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι σε αυτό το ενδεχόμενο διαφωνεί έντονα το ΑΚΕΛ. Το apokalyptiko.com επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Γιώργο Λουκαίδη, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει. Ωστόσο κύκλοι του ΑΚΕΛ μας δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν τον κ.Πολυβίου για πρόεδρο της Επιτροπής, η οποία εξετάζει την κατάσταση της Κυπριακής οικονομίας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Όπως μας ανέφερε στέλεχος του ΑΚΕΛ που θέλησε να παραμείνει ανώνυμο, «εβάλαν μας το σφαγέα του Χριστόφια στο Μαρί, για να τον ξανασφάξουν μαζί και τους υπόλοιπους που εμάς». Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ο διορισμός Πόλυ Πολυβίου θα ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς ΑΚΕΛ, και αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον η πρώτη επίσημη ενημέρωση από πλευράς κόμματος.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top