ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αρνήθηκε να δώσει ξανά το ιδιωτικό του τζετ στον Πρόεδρο ο Ρώσος Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Ρώσος ολιγάρχης Αλεξάντερ Λεμπέντεβ αρνήθηκε να παραχωρήσει για δεύτερη φορά το ιδιωτικό του τζετ στον Κύπριο Πρόεδρ Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Ρώσος ολιγάρχης Αλεξάντερ Λεμπέντεβ αρνήθηκε να παραχωρήσει για δεύτερη φορά το ιδιωτικό του τζετ στον Κύπριο Πρόεδρ Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αρνήθηκε να δώσει ξανά το ιδιωτικό του τζετ στον Πρόεδρο ο Ρώσος

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αρνήθηκε να δώσει ξανά το ιδιωτικό του τζετ στον Πρόεδρο ο Ρώσος

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αρνήθηκε να δώσει ξανά το ιδιωτικό του τζετ στον Πρόεδρο ο Ρώσος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Ρώσος ολιγάρχης Αλεξάντερ Λεμπέντεβ αρνήθηκε να παραχωρήσει για δεύτερη φορά το ιδιωτικό του τζετ στον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος θα ερχόταν σήμερα στην Κύπρο από την Κροατία όπου βρίσκεται, κάτι που δεν έγινε κατορθωτό λόγω ενός μηχανικού προβλήματος στο αεροπλάνο που θα τον έφερνε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επικοινώνησε με το Ρώσο βουλευτή Αλεξάντερ Λεμπέντεβ για να του ζητήσει να του παραχωρήσει για δεύτερη φορά το ιδιωτικό του τζετ για να μπορέσει να επιστρέψει στη χώρα μας Ο κ. Λεμπέντεβ απάντησε αρνητικά όμως, καθώς όπως ανέφερε στον Πρόεδρο, «δεν θα δεχθώ να γίνω για δεύτερη φορά πεδίο αντιπαράθεσης των πολιτικών στην Κύπρο».

Θυμίζουμε ότι ο Ρώσος είχε παραχωρήσει το ιδιωτικό του τζετ στον κ. Αναστασιάδη κατά την μετάβαση του τελευταίου στη Γαλλία πριν μερικές εβδομάδες, για να διευκολύνει τον Πρόεδρο. Τις ημέρες εκείνες απεργούσαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στη Γαλλία, και η παραχώρηση του ιδιωτικού τζετ έγινε έτσι ώστε να μην ακυρωθεί η πολύ σημαντική αυτή επίσκεψη του Προέδρου όπου είχε συναντήσεις με τον Φρανσουά Ολάντ καθώς επίσης και με την εταιρία – κολοσσό TOTAL.

  • markos

    malakies

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top