Χριστόφιας: «Δική μου η ευθύνη για την καταστροφή στο Μαρί» Reviewed by Momizat on . Δημόσια απολογήθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, αναφορικά με την τραγωδία στο Μαρί. Το θέμα αποκαλύπτει πρώ Δημόσια απολογήθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, αναφορικά με την τραγωδία στο Μαρί. Το θέμα αποκαλύπτει πρώ Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Χριστόφιας: «Δική μου η ευθύνη για την καταστροφή στο Μαρί»

Χριστόφιας: «Δική μου η ευθύνη για την καταστροφή στο Μαρί»

Χριστόφιας: «Δική μου η ευθύνη για την καταστροφή στο Μαρί»

Δημόσια απολογήθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, αναφορικά με την τραγωδία στο Μαρί. Το θέμα αποκαλύπτει πρώτο το apokalyptiko.com

Ο κ.Χριστόφιας, μετά και την απόφαση του Κακουργιοδικείου, το οποίο έκρινε ένοχους τον τέως υπουργό Άμυνας, Κώστα Παπακώστα και από πλευράς Πυροσβεστικής τους Ανδρέα Λοιζίδη, Ανδρέα Νικολάου και Χαράλαμπο Χαραλάμπους, ζήτησε δημόσια συγνώμη. Την ίδια ώρα δήλωσε έτοιμος να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να δικαστεί, σε περίπτωση που συγγενείς των θυμάτων κινήσουν διαδικασίες εναντίων του.

«Είναι ώρα για να αναλάβω τις ευθύνες μου. Από την στιγμή που καταδικάστηκε ένας Υπουργός μου, ενώ αθωώθηκε ο Μάρκος Κυπριανού γιατί εκτελούσε διαταγές μου, δεν θα ήταν έντιμο εκ μέρους μου εάν δεν αναλάβω τις ευθύνες μου», αναφέρει στη λιτή του ανακοίνωση ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανακοίνωση η οποία θα δημοσιευθεί σε όλα τα Μ.Μ.Ε αργότερα μέσα στην ημέρα.

Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την εκδίκαση του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος πριν από 15 μήνες δεν βρέθηκε στο κατηγορητήριο για τον λόγο ότι ήταν πρόεδρος και απολάμβανε την ασυλία που του πρόσφερε το Κυπριακό Σύνταγμα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πόρισμα Πολυβίου, ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν ο πρώτος που κατονομάστηκε ως το άτομα με την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία που στοίχησε τη ζωή σε 13 συνανθρώπους μας.

  • Apollonara

    Apokalyptiko.com – Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα

  • Costas Michael

    SKATA PATHMENA …SHIT

  • Mel

    Είσαι αστείος ρε βλάκα. Επεθάναν 13 άτομα τζαι το μόνο που ζητούν οι οικογένειες τους είναι να τιμωρηθούν οι ενόχοι. Τζαι εσού ρε αχάπαρε κάμνεις πλάκα με έτσι θέματα. Αρχίδι.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top