Βόμβα Σνόουντεν: «Η NSA παρακολουθούσε τον Στάθη Κιττή» Reviewed by Momizat on . Συγκλονισμός στο Παγκύπριο επικρατεί μετά την αποκάλυψη του Εντουαρντ Σνόουντεν ότι η NSA παρακολουθούσε και υπέκλεπτε τις συνομιλίες του Προέδρου του Δ.Σ της C Συγκλονισμός στο Παγκύπριο επικρατεί μετά την αποκάλυψη του Εντουαρντ Σνόουντεν ότι η NSA παρακολουθούσε και υπέκλεπτε τις συνομιλίες του Προέδρου του Δ.Σ της C Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Βόμβα Σνόουντεν: «Η NSA παρακολουθούσε τον Στάθη Κιττή»

Βόμβα Σνόουντεν: «Η NSA παρακολουθούσε τον Στάθη Κιττή»

Βόμβα Σνόουντεν: «Η NSA παρακολουθούσε τον Στάθη Κιττή»

Συγκλονισμός στο Παγκύπριο επικρατεί μετά την αποκάλυψη του Εντουαρντ Σνόουντεν ότι η NSA παρακολουθούσε και υπέκλεπτε τις συνομιλίες του Προέδρου του Δ.Σ της CYTA Στάθη Κιττή τα τελευταία δύο χρόνια. Ο φυγάς Σνόουντεν ο οποίος βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Μόσχας περιμένοντας κάποια χώρα να του παραχωρήσει άσυλο, έκανε σήμερα τη σχετική αποκάλυψη, αναφέροντας μάλιστα ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση βρίσκεται σε επικοινωνία με την NSA για να παραχωρηθούν στο κράτος τα αρχεία που υπέκλεπταν, κάτι που δύσκολα θα γίνει αποδεκτό.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ο Υπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε για το θέμα πριν μερικές ημέρες, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις να παραχωρηθεί άσυλο στον Σνόουντεν στην Κύπρο και σε αντάλλαγμα να γίνει μάρτυρας κατηγορίας κατά των Στάθη Κιττή και Νεοκλή Συλικιώτη αλλά και άλλων, στο σκάνδαλο της αγοράς του ακινήτου στη Δρομολαξιά από τη CYTA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατέχει το apokalyptiko.com, η NSA έχει στην κατοχή της συνομιλίες του Στάθη Κιττή μαζί με τον Νεοκλή, το Νίκο Λίλλη αλλά και το Νίκο Κατσουρίδη, που επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου για στημένη υπόθεση με μίζες εκατομμυρίων για την αγορά του ακινήτου. Τα στοιχεία αυτά κατέχει και ο ίδιος ο Σνόουντεν, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια εκ μέρους της Κυβέρνησης για να έρθει ο Σνόουντεν στην Κύπρο και να του παραχωρηθεί άσυλο, με αντάλλαγμα να δώσει τα στοιχεία που κατέχει και που «καίνε» όλους τους εμπλεκομένους στο μέγα σκάνδαλο με την αγορά του ακινήτου.

Σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει καταστάσεις και που μίλησε στο apokalyptiko.com, η NSA παρακολουθούσε τον Στάθη Κιττή γιατί πριν την αγορά του οικοπέδου στη Δρομολαξιά, προσπάθησε να αγοράσει μέσω του Ταμείου Συντάξεων των υπαλλήλων της CYTA, παραπλήσιο ακίνητο από εταιρία αμερικανικών συμφερόντων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, η εταιρία κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο υπήρχε στην όλη υπόθεση και δεν αποδέχθηκε την πώληση του ακινήτου, και αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες και παρακολουθούσαν τον κ. Κιττή.

Οι εξελίξεις αυτές είναι συγκλονιστικές, και αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τη συνέχεια του μέγα αυτού θέματος, που θα φέρει την Κύπρο στο επίκεντρο του «παγκόσμιου πολέμου παρακολουθήσεων» μετά και τις αποκαλύψεις του Εντουαρντ Σνόουντεν προ μερικών εβδομάδων.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top