Σφήνα για Σανγκόι το ΑΠΟΕΛ Reviewed by Momizat on . Σφήνα στην απόκτηση του Γκαστόν Σανγκόϊ, μπήκε το ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, η ομάδα της Λευκωσίας πρ Σφήνα στην απόκτηση του Γκαστόν Σανγκόϊ, μπήκε το ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, η ομάδα της Λευκωσίας πρ Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » Σφήνα για Σανγκόι το ΑΠΟΕΛ

Σφήνα για Σανγκόι το ΑΠΟΕΛ

Σφήνα για Σανγκόι το ΑΠΟΕΛ

Σφήνα στην απόκτηση του Γκαστόν Σανγκόϊ, μπήκε το ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, η ομάδα της Λευκωσίας προσφέρει 3ετές συμβόλαιο στον Αργεντίνο μέσο, τον οποίο «πολιορκεί» τις τελευταίες ώρες και ο Απόλλωνας Λεμεσού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ΑΠΟΕΛ δίνει στον Σαγκόι συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές κατά 20%  από αυτό που προσφέρει η ομάδα της Λεμεσού.

Το apokalyptiko.com επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ Πανίκο Χατζηλιασή, ο οποίος μας ανέφερε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο για την περίπτωση Σανγκόι, αλλά επιβεβαίωσε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, δήλωσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για επιστροφή του Γκαστόν Σανγκόϊ μετά από τρία χρόνια στη Λεμεσό. Μιλούσε το μεσημέρι της Πέμπτης σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Sports One. Σημειώνουμε πάντως πως είναι η πρώτη ξεκάθαρη τοποθέτηση αυτό το Καλοκαίρι, ότι η διοίκηση Νίκου Κίρζη, προσπαθεί να «επαναπατρίσει» τον σπουδαίο Αργεντινό επιθετικό.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top