Φίλη της ΑΕΛ κάνει μήνυση σε αεροπορικές εταιρίες γιατί χάνει την πρεμιέρα! Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με πληροφορίες του apokalyptiko.com, νεαρή Κύπρια φοιτήτρια της Αγγλίας θα προχωρήσει σε μήνυση κατά όλων των αερογραμμών που εκτελούν δρομολόγια από τη Σύμφωνα με πληροφορίες του apokalyptiko.com, νεαρή Κύπρια φοιτήτρια της Αγγλίας θα προχωρήσει σε μήνυση κατά όλων των αερογραμμών που εκτελούν δρομολόγια από τη Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Φίλη της ΑΕΛ κάνει μήνυση σε αεροπορικές εταιρίες γιατί χάνει την πρεμιέρα!

Φίλη της ΑΕΛ κάνει μήνυση σε αεροπορικές εταιρίες γιατί χάνει την πρεμιέρα!

Φίλη της ΑΕΛ κάνει μήνυση σε αεροπορικές εταιρίες γιατί χάνει την πρεμιέρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του apokalyptiko.com, νεαρή Κύπρια φοιτήτρια της Αγγλίας θα προχωρήσει σε μήνυση κατά όλων των αερογραμμών που εκτελούν δρομολόγια από την Κύπρο προς Βρετανία, γιατί οι πτήσεις που αναχωρούν για Βρετανία μετά την Κυριακή είναι είτε όλες γεμάτες, είτε τα εισιτήρια είναι πανάκριβα, και έτσι θα χάσει τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Εθνικό στο Δασάκι της Άχνας μεθαύριο Κυριακή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Κύπρια, της οποίας τα αρχικά του ονόματός της είναι Φ.Γ, προγραμμάτισε να μείνει στην Κύπρο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, ούτως ώστε να προλάβει το παιγνίδι της αγαπημένης της ΑΕΛ και μετά να αναχωρήσει για τη Βρετανία, όπου στις 2 Σεπτεμβρίου έχει να παρακολουθήσει ένα πολύ σημαντικό για το πτυχίο της μάθημα.

Όμως, κοιτάζοντας τις πτήσεις για Βρετανία που αναχωρούν μετά το παιγνίδι της Κυριακής, είτε ήταν γεμάτες είτε τα εισιτήρια ήταν πανάκριβα, και έτσι αναγκαστικά θα αναχωρήσει για τη Βρετανία την Κυριακή πριν το παιγνίδι, χάνοντας έτσι το παιγνίδι της ΑΕΛ. Η ίδια είναι συντετριμμένη για αυτό το γεγονός, και σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας ανέφερε ότι «ζΑΕΛίστηκε» όταν δεν μπορούσε να βρει μία πτήση η οποία θα της επέτρεπε να παρακολουθήσει το παιγνίδι.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχει ήδη προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των Κυπριακών Αερογραμμών, των Βρετανικών Αερογραμμών, της Ryanair καθώς και της Thomas Cook. Μάλιστα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που συλλέξαμε, οι Αελίστες ετοιμάζονται να μποϋκοτάρουν τις συγκεκριμένες εταιρίες προς ένδειξη συμπαράστασης για τη φίλη της ΑΕΛ η οποία περνά ένα δράμα!

Καταλάβει κανείς λοιπόν, ότι το κλίμα για τη συγκεκριμένη φίλη της ΑΕΛ δεν είναι και το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο συμπολίτης Απόλλωνας κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, ενώ στους ομίλους μπήκε και το ΑΠΟΕΛ με δύο αποκλεισμούς, το κλίμα δεν είναι και ότι το καλύτερο για τη νεαρή φοιτήτρια. Εξελίξεις επί του θέματος θα έχουμε τις επόμενες ώρες, καθώς θα έχουμε και την τοποθέτηση των συγκεκριμένων εταιριών που δέχθηκαν την μήνυση.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top