Ζητά παραίτηση Αναστασιάδη η Γιωρκάτζη Reviewed by Momizat on . Στην αντεπίθεση πέρασε η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, απέστειλε επισ Στην αντεπίθεση πέρασε η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, απέστειλε επισ Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ζητά παραίτηση Αναστασιάδη η Γιωρκάτζη

Ζητά παραίτηση Αναστασιάδη η Γιωρκάτζη

Ζητά παραίτηση Αναστασιάδη η Γιωρκάτζη

Στην αντεπίθεση πέρασε η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη από τον οποίο ζητά την παραίτησή του από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, η κ. Γιωρκάτζη αναφέρει στην επιστολή της στον Πρόεδρο ότι η ίδια θα παραιτηθεί από το πόστο της στην Κεντρική Τράπεζα αν παραιτηθεί και ο κ. Αναστασιάδης από την Προεδρία. Σύμφωνα με την κ. Γιωρκάτζη, όπως ο Πρόεδρος της ανέφερε στη συνάντηση που είχαν πριν δύο εβδομάδες στο Προεδρικό, ότι «δεν κάνει για το πολύ σημαντικό πόστο το οποίο έχει αναλάβει», τότε ούτε ο Πρόεδρος «κάνει για το δικό του πολύ σημαντικό πόστο ως Πρόεδρος του κράτους», καθώς ήταν αυτός που την είχε διορίσει σαν Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Με την επιστολή της Γιωρκάτζη, «χοντραίνει» πολύ το παιγνίδι όσο αφορά τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο βήμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Από τη στιγμή που το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό, ο Πρόεδρος δεν θα ρισκάρει με το να παύσει μονομερώς την κ. Γιωρκάτζη από τη θέση της και να πρέπει να της δοθεί ένα τεράστιο ποσό ως αποζημίωση, όπως έγινε στην περίπτωση του τέως Διοικητή της Κεντρικής Πανίκου Δημητριάδη. Αν η νομική υπηρεσία δικαιώσει την κ. Γιωρκάτζη, τότε τα πράγματα θα περιπλεχθούν πολύ και αναμφίβολα θα υπάρξει οριστική ρήξη στις σχέσεις Προέδρου – Γιωρκάτζη, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top