ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο διάλογος Νικόλα – Λιλλήκα για την υποψηφιότητα και το παραλίγο ξύλο Reviewed by Momizat on . Νικόλας Παπαδόπουλος και Γιώργος Λιλλήκας ερίζουν για την υποψηφιότητα του ενδιάμεσου χώρου για τις Προεδρικές του 2018 και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Νικόλας Παπαδόπουλος και Γιώργος Λιλλήκας ερίζουν για την υποψηφιότητα του ενδιάμεσου χώρου για τις Προεδρικές του 2018 και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο διάλογος Νικόλα – Λιλλήκα για την υποψηφιότητα και το παραλίγο ξύλο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο διάλογος Νικόλα – Λιλλήκα για την υποψηφιότητα και το παραλίγο ξύλο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο διάλογος Νικόλα – Λιλλήκα για την υποψηφιότητα και το παραλίγο ξύλο

Νικόλας Παπαδόπουλος και Γιώργος Λιλλήκας ερίζουν για την υποψηφιότητα του ενδιάμεσου χώρου για τις Προεδρικές του 2018 και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, οι δύο τους έφτασαν μία ανάσα από το να παίξουν ξύλο, αν δεν ήταν η πυροσβεστική παρέμβαση της Ελένης Θεοχάρους.

Οι δύο τους συναντήθηκαν την Παρασκευή 28 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία με στόχο να προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους και να γεφυρώσουν τις διαφωνίες τους με στόχο να κατέβει μόνο ένας υποψήφιος από τον ενδιάμεσο χώρο στις επερχόμενες Προεδρικές. Δύο υποψήφιοι από τον ενδιάμεσο χώρο αυτόματα σημαίνει «διαμοίρασμα» των ψήφων και λιγότερες πιθανότητες για τους δύο όπως το ερχόμενο έτος γίνουν ένοικοι του Προεδρικού Μεγάρου.

Αν και πήγαν στη συνάντηση και οι δύο με καλή διάθεση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας στο τέλος παραλίγο να παίξουν ξύλο και αν δεν βρισκόταν στο χώρο η Ελένη Θεοχάρους η οποία μόλις είχε βγει από το κομμωτήριο του ξενοδοχείου, οι δύο τους θα πιάνονταν στα χέρια!

Αιτία το γεγονός ότι κανείς δεν δεχόταν να υπαναχωρήσει και να μην κατέβει υποψήφιος, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τους δύο να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες.

«Εν καλά που σου λαλούσαν το 2013, ότι είσαι ΛιλλήGas», είπε ο Νικόλας στον Λιλλήκα και κάπου εκεί ανέβηκαν για τα καλά οι τόνοι.

«Μιλάς εσύ ρε βάτρασχιε που νομίζεις είσαι και Πρίγκιπας», ήταν η απάντηση του Λιλλήκα.

«Αγοράζω σε και εσένα και το κόμμα σου με τα ριάλλια που βαστώ» απάντησε πίσω ο Νικόλας, με τον Λιλλήκα να του αναφέρει «Ριάλλια έσχεις αλλά είσαι αδρωπούιν».

«Τες δημοσκοπήσεις όμως που με έχουν που πάνω σου εν εμπόρεσες να τις γοράσεις», συνέχισεν ο Λιλλήκας και κάπου εκεί ξέφυγε το όλο θέμα.

«Έτσι για να ξέρεις εγώ εν θέλω την καρέκλα του Προεδρικού. Αλλά είμαι ο μόνος που μπορεί να σώσει την Κύπρο που το ΔΗΣΑΚΕΛ και μεν ξιάννεις ότι και εσύ ΑΚΕΛικός είσουν κάποτε και κουμμούνι θα παραμείνεις», απάντησε ο Νικόλας.

«ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ εσύ εν θέλεις την καρέκλα του Προεδρικού; Μόνο για να γυαλίζεις την φαλάκρα του Καρογιάν κάμνεις ρε αππωμένο κοπελούιν είσαι είσαι» είπε ο Λιλλήκας, με τον Νικόλα να σηκώνεται από την θέση του και να πηγαίνει απειλητικά προς το μέρος του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών.

Και εκεί που οι δύο τους ήταν έτοιμοι πραγματικά να αρχίσουν ξύλο, μπήκε στη μέση η Ελένη Θεοχάρους η οποία βρισκόταν στο κομμωτήριο του Χίλτον για να ανανεώσει την φράντζα της. Μπήκε στη μέση η επικεφαλής του Κινήματος Αλληλεγγύης και πρόλαβε τα χειρότερα, κάτι που θα ήταν καταστροφικό για τον ενδιάμεσο χώρο.

Μετά την παρέμβαση Θεοχάρους, οι δύο τους αποχώρησαν από το ξενοδοχείο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, είναι απίθανο πλέον οι δύο αρχηγοί να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των συνομιλιών. Είναι πλέον πασιφανές ότι και οι δύο τους θα κατέλθουν υποψήφιοι στις Προεδρικές αλλά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα κάνουν αν μόνο ένας από τους δύο περάσει στο δεύτερο γύρο, το πλέον πιθανό καθώς σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ήδη «καπαρωμένη» τη μία θέση.

Σε επικοινωνία που είχαμε και με το ΔΗ.ΚΟ και με το Κίνημα Αλληλεγγύης, δεν διέψευσαν το περιστατικό αλλά δεν θέλησαν να σχολιάσουν επί αυτού. Επικοινωνία είχαμε και με την κα. Θεοχάρους η οποία μας επιβεβαίωσε την πυροσβεστική παρέμβασή της, τονίζοντας μας μάλιστα ότι αν δεν της άλλαζαν την ημερομηνία του ραντεβού στο κομμωτήριο λόγω αρρώστιας του κομμωτή της, τότε «ο ενδιάμεσος χώρος θα ήταν θρύψαλα» αυτή τη στιγμή όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top