ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Στην Πάφος FC για τα έξι παιγνίδια με τους μεγάλους ο Ροναλντίνιο! Reviewed by Momizat on . Την μεταγραφή του αιώνα πραγματοποίησε η Πάφος FC με την απόκτηση του μύθου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο. Μία κίνηση που «ψηνόταν» εδώ και μήνες και ε Την μεταγραφή του αιώνα πραγματοποίησε η Πάφος FC με την απόκτηση του μύθου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο. Μία κίνηση που «ψηνόταν» εδώ και μήνες και ε Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Στην Πάφος FC για τα έξι παιγνίδια με τους μεγάλους ο Ροναλντίνιο!

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Στην Πάφος FC για τα έξι παιγνίδια με τους μεγάλους ο Ροναλντίνιο!

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Στην Πάφος FC για τα έξι παιγνίδια με τους μεγάλους ο Ροναλντίνιο!

Την μεταγραφή του αιώνα πραγματοποίησε η Πάφος FC με την απόκτηση του μύθου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο. Μία κίνηση που «ψηνόταν» εδώ και μήνες και ενώ όλοι νομίζαμε πως επρόκειτο για ένα… αστείο, έχει πάρει σάρκα και οστά και θα απολαμβάνουμε πλέον τον παγκόσμιο αστέρα στα Κυπριακά γήπεδα!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το apokaliptiko.com ο 37χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου έδωσε τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της Πάφος FC, Σεργκέι Λομάκιν, ο οποίος κατάφερε να τον πείσει να φορέσει τα μπλε για έξι παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία προνοεί ότι ο Ροναλντίνιο θα αγωνιστεί με τις έξι μεγάλες ομάδες της Κύπρου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματός μας, ο Βραζιλιάνος θα τεθεί αντιμέτωπος με ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Ομόνοια, Απόλλωνα, ΑΕΛ και ΑΕΚ.

Ο Βραζιλιάνος σουπερστάρ έφτασε με άκρα μυστικότητα στο νησί μας τη Δευτέρα και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από αποχή, παίχτης του βεληνεκούς του Ροναλντίνιο μπορεί να κάνει τη διαφορά στα Κυπριακά γήπεδα ακόμη και στα… 50 του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Σελεσάο δέχθηκε να αγωνιστεί στην ομάδα της Πάφου άνευ απολαβών καθώς τρέφει απέραντο σεβασμό στο Ρώσο μεγιστάνα.

Έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως μεγάλο ρόλο στο «ναι» του Ρόνι έπαιξε το γεγονός ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από την πόλη της Πάφου.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, η επίσημη παρουσίαση του Ροναλντίνιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου σε χώρο όμως που δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη.

Το apokalyptiko.com επικοινώνησε με τον Γάλλο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λοράν Ντεσό, ο οποίος μας μετέφερε μία πρώτη κουβέντα που είχε με τον Ροναλντίνιο. Σύμφωνα με τον κ. Ντεσό, ο Βραζιλιάνος του επισήμανε ότι ο ίδιος γνωρίζει και κατανοεί ότι η Πάφος FC είναι μία μικρή ομάδα στην Κύπρο, «όμως στο ποδόσφαιρο δεν μετρούν πάντα οι τίτλοι».

Το σίγουρο είναι ότι η Πάφος μπαίνει έτσι απρόοπτα, θα λέγαμε, στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου με την απόκτηση Ροναλντίνιο ο οποίος θα δώσει ένα πολύ διαφορετικό χρώμα στο ποδόσφαιρό μας!

Είναι ο μεγαλύτερος αστέρας που θα φορέσει φανέλα Κυπριακής ομάδας και σίγουρα στα έξι αυτά παιγνίδια που θα αγωνιστεί, αναμένεται κοσμοσυρροή και ασφυχτικά γεμάτα γήπεδα.

Ήδη, μέσα ενημέρωσης με τεράστιο μέγεθος όπως το ESPN έχουν ειδοποιήσει τους ανθρώπους της Πάφος FC ότι θα στείλουν στην πόλη τηλεοπτικά συνεργεία για να καταγράψουν τη ζωή του Ροναλντίνιο στην πόλη.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top