ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται ειδική δοκιμασία για τις Κύπριες γυναίκες στην εξέταση για άδεια οδήγησης! Reviewed by Momizat on . Παγκόσμια ιστορία ετοιμάζεται να γράψει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Κύπρου (ΤΟΜ), καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, το ΤΟΜ ετοιμάζε Παγκόσμια ιστορία ετοιμάζεται να γράψει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Κύπρου (ΤΟΜ), καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, το ΤΟΜ ετοιμάζε Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται ειδική δοκιμασία για τις Κύπριες γυναίκες στην εξέταση για άδεια οδήγησης!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται ειδική δοκιμασία για τις Κύπριες γυναίκες στην εξέταση για άδεια οδήγησης!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται ειδική δοκιμασία για τις Κύπριες γυναίκες στην εξέταση για άδεια οδήγησης!

Παγκόσμια ιστορία ετοιμάζεται να γράψει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Κύπρου (ΤΟΜ), καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, το ΤΟΜ ετοιμάζει ειδική δοκιμασία για τις γυναίκες κατά την εξέτασή τους για απόκτηση άδειας οδηγού!

Πρόκειται σαφώς για κάτι που θα προκαλέσει έξαλλες αντιδράσεις αλλά το ΤΟΜ είναι αποφασισμένο όπως προχωρήσει με την υλοποίηση της απόφασής του λόγω και των πολλών τροχαίων ατυχημάτων στα οποία εμπλέκονται γυναίκες και μάλιστα για τους πιο απίστευτους λόγους, όπως βάψιμο την ώρα της οδήγησης κά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, η εξέταση των γυναικών για απόκτηση της άδειας οδηγού θα συνεχίσει να παραμένει ως έχει αλλά θα ενσωματωθεί μία ειδική δοκιμασία. Μία δοκιμασία που αν την ξεπεράσουν με επιτυχία οι γυναίκες, τότε θα αποδείξουν με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι ικανές για απόκτηση της πολυπόθητης άδειας.

Η δοκιμασία αυτή θα γίνεται κατά την περίοδο της μηχανοδήγησης από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα περιλαμβάνει μία από τρεις δοκιμασίες οι οποίες κρίθηκαν ως οι πιο κατάλληλες.

Τρεις δοκιμασίες που επιλέχθηκαν μετά από έρευνα του Πανεπιστημίου Κύπρου και αποφασίστηκε ότι ήταν οι πιο ενδεδειγμένες για να χρησιμοποιηθούν από το ΤΟΜ στις εξετάσεις των γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, η ειδική αυτή δοκιμασία έχει ονομασία «Fake event» και θα περιλαμβάνει μία από τις τρεις ακόλουθες εκδοχές:

1. Κατά την ώρα της μηχανοδήγησης, ο εξεταστής θα βάζει το κινητό στο αυτί του και θα κάνει πως μιλάει στο τηλέφωνο. Σε ανύποπτο χρόνο, θα αναφωνεί «80% εκπτώσεις μόνο για σήμερα σε όλα τα καταστήματα ρούχων του MALL;;;». Αν η γυναίκα κρατήσει τη συγκέντρωσή της στην εξέταση, τότε περνάει με επιτυχία τη δοκιμασία.

2. Επίσης κατά την ώρα της μηχανοδήγησης, ο εξεταστής θα αναφωνήσει «Μα εν ο Mariano Di Vaio τούτος;;;». Με επιτυχία θα περνάει τη δοκιμασία η γυναίκα που θα κρατήσει τη συγκέντρωσή της στην εξέταση και δεν θα κοιτάζει για να βρει το μοντέλο από την Ιταλία…

3. Και τρίτη δοκιμασία, επίσης την ώρα της μηχανοδήγησης. Ο εξεταστής θα κάνει ότι σερφάρει στο διαδίκτυο από το κινητό του και σε ανύποπτη στιγμή, και πάλι, θα αναφωνεί: «Η Χριστιάνα εχώρισε τον Εφραίμ για τον Μερκή». Αν η εξεταζόμενη καταφέρει και μείνει προσηλωμένη στο οδήγημά της, τότε περνάει με απόλυτη επιτυχία τη δοκιμασία.

Μία ειδική δοκιμασία που όπως είπαμε θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων αλλά κρίθηκε από πολλούς ότι είναι η μόνη λύση ώστε να αποκτούν την άδεια οδήγησης πραγματικά οι γυναίκες που μπορούν να χειριστούν ένα όχημα…

Το apokalyptiko.com θα συνεχίσει να ερευνάει το όλο θέμα και θα σας μεταφέρει όλες τις νεότερες εξελίξεις.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top