Δεν έβαζαν Καζαντζίδη σε Κύπριο σε κλαμπ στο Παρίσι και έδειρε το προσωπικό Reviewed by Momizat on . Πρωτοφανής υπόθεση με Κύπριο που βρίσκεται διακοπές στο Παρίσι κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση Πρωτοφανής υπόθεση με Κύπριο που βρίσκεται διακοπές στο Παρίσι κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Δεν έβαζαν Καζαντζίδη σε Κύπριο σε κλαμπ στο Παρίσι και έδειρε το προσωπικό

Δεν έβαζαν Καζαντζίδη σε Κύπριο σε κλαμπ στο Παρίσι και έδειρε το προσωπικό

Δεν έβαζαν Καζαντζίδη σε Κύπριο σε κλαμπ στο Παρίσι και έδειρε το προσωπικό

Πρωτοφανής υπόθεση με Κύπριο που βρίσκεται διακοπές στο Παρίσι κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της Γαλλικης εφημερίδας «Le Figaro», 24χρονος Κύπριος από το Τραχώνι που βρίσκεται για διακοπές στο Παρίσι, επισκέφθηκε το κλαμπ «Lolita» στο κέντρο της Γαλλικής πρωτεύουσας για να διασκεδάσει μαζί με την φίλη του.

Σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο κλαμπ, ζήτησε από το προσωπικό του κέντρου αναψυχής όπως βάλουν Καζαντζίδη και συγκεκριμένα το τραγούδι «Αγριολούλουδο».

Όπως ήταν φυσικό, το προσωπικό του κλαμπ δεν μπορούσε να ικανοποιήσει το αίτημά του και στο άκουσμα της αρνητικής απάντησης άρχιζε να βρίζει και να απειλεί τους υπαλλήλους.

Το προσωπικό προσπάθησε να ηρεμήσει τον 24χρονο αλλά αυτός ήταν ανένδοτος, φωνάζοντάς τους «ή θα μου βάλετε τον μάστορα ή θα σας το κάμω καλοτζαιρινό το κλαμπ».

Να τονίσουμε ότι μέχρι εκείνη την ώρα ο νεαρός Λεμεσιανός είχε καταναλώσει μόνος του μία μπουκάλα Chivas και ήταν σε κατάσταση μέθης.

Και ενώ το προσωπικό προσπάθησε να τον βγάλει έξω από το κλαμπ, πήρε το μπουκάλι και χτύπησε έναν υπάλληλο στο κεφάλι τραυματίζοντας τον ενώ κλώτσησε και δύο κοπέλες υπαλλήλους που βρίσκονταν κοντά στη σκηνή.

Πριν προλάβει να προκαλέσει νέους τραυματισμούς, άνθρωποι του προσωπικού ασφαλείας ακινητοποίησαν το νεαρό και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία οι οποίοι τον έθεσαν υπό σύλληψη.

Το apokalyptiko.com επικοινώνησε με την Κυπριακή Πρεσβεία στο Παρίσι, όπου μας επιβεβαίωσαν το περιστατικό και μας τόνισαν ότι η Πρεσβεία διαχειρίζεται το περιστατικό, λέγοντάς μας όμως ότι ο συμπατριώτης μας θα παραμείνει υπό κράτηση για τις επόμενες 4 ημέρες.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top