ΣΟΚ: Ομονοιάτης έδειρε τον ΑΠΟΕΛίστα γιο του γιατί του είπε «παπά εν πολλά τα ψυχολογικά» Reviewed by Momizat on . Μία βάναυση υπόθεση ήρθε τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας, καθώς 47χρονος από τη Λευκωσία φέρεται να ξυλοκόπησε τον 16χρονο γιο του για τις οπαδικές Μία βάναυση υπόθεση ήρθε τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας, καθώς 47χρονος από τη Λευκωσία φέρεται να ξυλοκόπησε τον 16χρονο γιο του για τις οπαδικές Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΣΟΚ: Ομονοιάτης έδειρε τον ΑΠΟΕΛίστα γιο του γιατί του είπε «παπά εν πολλά τα ψυχολογικά»

ΣΟΚ: Ομονοιάτης έδειρε τον ΑΠΟΕΛίστα γιο του γιατί του είπε «παπά εν πολλά τα ψυχολογικά»

ΣΟΚ: Ομονοιάτης έδειρε τον ΑΠΟΕΛίστα γιο του γιατί του είπε «παπά εν πολλά τα ψυχολογικά»

Μία βάναυση υπόθεση ήρθε τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας, καθώς 47χρονος από τη Λευκωσία φέρεται να ξυλοκόπησε τον 16χρονο γιο του για τις οπαδικές του προτιμήσεις.

Όπως πληροφορείται το apokalyptiko, ο 47χρονος ο οποίος τέθηκε υπό σύλληψη από την Αστυνομία, έδειρε το γιο του ενώ οι δύο τους παρακολουθούσαν χθες στο σπίτι τους, τους αγώνες των Κυπριακών ομάδων ΑΕΛ και ΑΕΚ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως μας μεταφέρθηκε, κατά τη διάρκεια που οι δύο τους έβλεπαν τους αγώνες στην τηλεόραση, ο πατέρας ο οποίος είναι οπαδός της Ομόνοιας, φέρεται να είπε στο γιο του ότι «δεν γίνεται να παίζουν στην Ευρώπη τούντα παναύρκα και η Σχυλλάκκα όι».

Απαντώντας ο γιος, ο οποίος είναι οπαδός του ΑΠΟΕΛ, είπε στον πατέρα του «εν πολλά τα ψυχολογικά ρε παπά που σας έκαμεν με τα χρόνια το Αποελλίν».

Οι τόνοι ανέβηκαν και ο γιος φέρεται να είπε επίσης στον πατέρα του ότι «σε λίες εβδομάδες που θα παίζει το Αποελλίν στην Ευρώπη, εννά είσαι μόνος σου στον καναπέ να μας θωρείς».

Φαίνεται πως ο 47χρονος εξοργίστηκε από τα λόγια του ανήλικου γιου του και άρχισε να τον χτυπάει βάναυσα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Η μητέρα, η οποία ήταν παρών στη σκηνή και δεν πίστευε αυτά που έβλεπε μπροστά της, τηλεφώνησε αμέσως στην Αστυνομία, μέλη της οποίας κατέφθασαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον πατέρα.

Ο 47χρονος τέθηκε υπό σύλληψη και θα παραμείνει στα κρατητήρια για τις επόμενες οκτώ ημέρες.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top