ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Θα απαγορεύσουν το ναργιλέ στην Κύπρο Reviewed by Momizat on . Προς ψήφιση σε λίγες εβδομάδες θα οδηγηθεί νομοσχέδιο, το οποίο αν υπερψηφιστεί θα προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, μεγαλύτερες ακόμη και από τις αντιδράσεις για Προς ψήφιση σε λίγες εβδομάδες θα οδηγηθεί νομοσχέδιο, το οποίο αν υπερψηφιστεί θα προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, μεγαλύτερες ακόμη και από τις αντιδράσεις για Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Θα απαγορεύσουν το ναργιλέ στην Κύπρο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Θα απαγορεύσουν το ναργιλέ στην Κύπρο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Θα απαγορεύσουν το ναργιλέ στην Κύπρο

Προς ψήφιση σε λίγες εβδομάδες θα οδηγηθεί νομοσχέδιο, το οποίο αν υπερψηφιστεί θα προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, μεγαλύτερες ακόμη και από τις αντιδράσεις για το κούρεμα καταθέσεων στην χώρα μας το 2013.

Όπως πληροφορείται το apokalyptiko.com, νομοσχέδιο το οποίο επεξεργάζονται αρμόδια Υπουργεία αυτή τη στιγμή, προνοεί όπως απαγορευτεί ο ναργιλές στο νησί μας, κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις αφού ο ναργιλές είναι εξαιρετικά διαδεδομένος στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η τεράστια ζήτηση που έχει ο ναργιλές στην χώρα μας έχει μειώσει την κατανάλωση άλλων καπνικών προϊόντων (τσιγάρα, πούροι κλπ) από τους Κύπριους, κάτι που δεν «ήχησε» καλά στα αυτιά των μεγάλων καπνικών εταιρειών.

Μετά από τρομερές πιέσεις από τις πολυεθνικές και ανεπιτυχείς προσπάθειες όπως βρεθούν τρόποι για μείωση της κατανάλωσης ναργιλέ στην Κύπρο, παρασκηνιακά άρχισε η επεξεργασία ενός νομοσχεδίου με το οποίο θα απαγορεύεται πλήρως η χρήση ναργιλέ.

Οι εταιρείες αυτές θεωρούν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθουν σε ψηλότερες πωλήσεις τα καπνικά τους προϊόντα, είναι όπως παράλληλα μειωθεί η κατανάλωση ναργιλέ στην Κύπρο και σταδιακά απαγορευτεί πλήρως.

Οι πληροφορίες μας τονίζουν ότι αρχικά το νομοσχέδιο θα προνοεί όπως μειωθούν οι επιτρεπόμενοι τύποι καταστημάτων τα οποία θα επιτρέπουν τη διάθεση ναργιλέ και σε βάθος τριετίας απαγορευτεί από όλα τα καταστήματα.

Το νομοσχέδιο προνοεί απαγόρευση στα κέντρα διασκέδασης όπως καφετέριες και μπαράκια αλλά θα επιτρέπεται η κατ΄οίκον χρήση, όμως μέχρι συγκεκριμένες ποσότητες ανά εβδομάδα οι οποίες θα ρυθμίζονται στο νομοσχέδιο.

Όπως προαναφέραμε, η ψήφιση ενός τέτοιου νομοσχεδίου θα προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και για οτιδήποτε νεότερο, το apokalyptiko.com θα σας μεταφέρει άμεσα και έγκυρα τις εξελίξεις.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top