Καταχειροκροτήθηκε Λευκωσιάτισα που πήγε σε παραλία στον Πρωταρά άβαφτη Reviewed by Momizat on . Δεν πίστευαν εκατοντάδες λουόμενοι αυτό που έβλεπαν μπροστά τους στην παραλία Fig Tree στον Πρωταρά σήμερα το μεσημέρι. Όπως μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που β Δεν πίστευαν εκατοντάδες λουόμενοι αυτό που έβλεπαν μπροστά τους στην παραλία Fig Tree στον Πρωταρά σήμερα το μεσημέρι. Όπως μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που β Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Καταχειροκροτήθηκε Λευκωσιάτισα που πήγε σε παραλία στον Πρωταρά άβαφτη

Καταχειροκροτήθηκε Λευκωσιάτισα που πήγε σε παραλία στον Πρωταρά άβαφτη

Καταχειροκροτήθηκε Λευκωσιάτισα που πήγε σε παραλία στον Πρωταρά άβαφτη

Δεν πίστευαν εκατοντάδες λουόμενοι αυτό που έβλεπαν μπροστά τους στην παραλία Fig Tree στον Πρωταρά σήμερα το μεσημέρι. Όπως μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο, γύρω στις 12 το μεσημέρι είδαν μία μεγάλη παρέα από τη Λευκωσία να καταφθάνει στην παραλία.

Όπως μας εξήγησε ο αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος ζήτησε όπως παραμείνει ανώνυμος, οι ντόπιοι μπορούν να καταλάβουν εύκολα τους Λευκωσιάτες έρχονται στις παραλίες τους κάθε καλοκαίρι γι’αυτό και δεν χρειάστηκε «ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβουμε ότι εν χωραιτούθκια», μας είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν μία τυπική παρέα που τη Λευκωσία», συνέχισε. «Τα αγόρια σχεδόν μαύρα στο χρώμα από την ηλιοθεραπεία, με μαλλί στην εντέλεια λες και θα έβγαιναν έξω για κλαμπ. Ξιμάσχαλες φανέλες για να φαίνεται ότι επήαν γυμναστήριο τες τελευταίες 3 εβδομάδες για να προλάβουν το καλοκαίρι», συνέχισε με τη μαρτυρία του.

«Αλλά εκεί που τα χάσαμε κυριολεκτικά, ήταν που προσέξαμε μία Λευκωσιάτισσα της παρέας να είναι άβαφτη!», μας είπε. Τον ρωτήσαμε αν πράγματι ήταν Λευκωσιάτισσα ή ήταν απλά κοπέλα στην παρέα από άλλη πόλη και μας το επιβεβαίωσε. Όπως μας είπε, καμιά δεκαριά λουόμενοι, καθώς σιγά σιγά η είδηση ταξίδευε από στόμα στόμα, κόντεψαν την παρέα και άρχισαν να επεξεργάζονται τη συγκεκριμένη κοπέλα, που ήταν γύρω στα 23 της.

Όταν επιβεβαιώθηκε ότι όχι μόνο ήταν άβαφτη αλλά δεν φορούσε ούτε τακούνια, οι λουόμενοι στην παραλία άρχισαν να καταχειροκροτούν την Λευκωσιάτισσα η οποία τόλμησε να αλλάξει την εικόνα που όλοι έχουν για τις συμπολίτισσες της, με κίνδυνο ακόμη και τη σωματική ακεραιότητά της…

«Ήταν περισσότερο σαν standing ovation όχι απλά χειροκρότημα», μας είπε χαρακτηριστικά άλλος αυτόπτης μάρτυρας που επικοινώνησε με το apokalyptiko.com. «Όλοι σηκώθηκαν από τις ξαπλώστρες τους και χειροκροτούσαν τουλάχιστον 5 λεπτά. Μάλιστα, η κοπέλα από τη Λευκωσία μετά από όλη αυτή τη συγκίνηση δεν άντεξε και έκλαψε για λίγο», μας είπε καταληκτικά.

Πάντως, όπως έχουμε πληροφορηθεί, στην παραλία ήδη παρουσιάζεται μεγαλύτερη κοσμοσυρροή από τη συνηθισμένη καθώς έρχονται άτομα από όλες τις γωνιές της Κύπρου για να δουν από κοντά το μοναδικό αυτό θέαμα.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top