Έγινε το έλα να δεις στη Λεμεσό… Νεαρός είπε στην φίλη του ότι την παχαίνουν τα ρούχα που δοκίμαζε… Reviewed by Momizat on . Στιγμές απείρου κάλλους είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό όπως πληροφορήθηκε το apokalyptiko.com. Νεαρή φαίνεται να ξυλοκόπησε τον φίλο της γιατί έκα Στιγμές απείρου κάλλους είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό όπως πληροφορήθηκε το apokalyptiko.com. Νεαρή φαίνεται να ξυλοκόπησε τον φίλο της γιατί έκα Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Έγινε το έλα να δεις στη Λεμεσό… Νεαρός είπε στην φίλη του ότι την παχαίνουν τα ρούχα που δοκίμαζε…

Έγινε το έλα να δεις στη Λεμεσό… Νεαρός είπε στην φίλη του ότι την παχαίνουν τα ρούχα που δοκίμαζε…

Έγινε το έλα να δεις στη Λεμεσό… Νεαρός είπε στην φίλη του ότι την παχαίνουν τα ρούχα που δοκίμαζε…

Στιγμές απείρου κάλλους είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό όπως πληροφορήθηκε το apokalyptiko.com.

Νεαρή φαίνεται να ξυλοκόπησε τον φίλο της γιατί έκανε το μοιραίο λάθος να της απαντήσει ότι τα ρούχα που δοκίμαζε σε γνωστό κατάστημα στην Ανεξαρτησίας «την παχαίνουν».

Έκπληκτοι οι παρευρισκόμενοι στο κατάστημα έβλεπαν την 23χρονη Λεμεσιανή να χτυπάει με μένος τον, κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό της, φίλο της.

Όπως μας ανέφερε υπάλληλος του καταστήματος το οποίο όμως δεν μπορούμε να κατονομάσουμε, αρχικά όλα πήγαιναν σχετικά καλά μεταξύ των δύο.

Η νεαρή, όπως πληροφορηθήκαμε, αναζητούσε φόρεμα για επερχόμενο γάμο στον οποίο έχει να παρευρεθεί και το ζευγάρι βρισκόταν στο κατάστημα από τις 2 και μισή το μεσημέρι.

Η ώρα είχε πάει 7 το απόγευμα και φαίνεται ότι ο 25χρονος δεν είχε άλλες αντοχές. Ήταν και ο καύσωνας ο οποίος επικρατούσε στην πόλη της Λεμεσού και ο νεαρός είχε χάσει πλέον κάθε ικμάδα δυνάμεων που είχε…

Μετά από 4μιση ώρες που βρίσκονταν στον χώρο με τη νεαρή να δοκιμάζει το ένα φόρεμα μετά το άλλο, ήρθε η μοιραία ερώτηση.

Όπως μας δήλωσε η υπάλληλος του καταστήματος, ρώτησε για πολλοστή φορά τον φίλο της αν της ταιριάζει το φόρεμα που είχε δοκιμάσει. Μόνο που ο νεαρός έδωσε μία διαφορετική απάντηση σε σχέση με τις προηγούμενες, μη αντιλαμβανόμενος τις συνέπειες που θα είχε αυτή η απάντησή του.

«Αγάπη μου πασχινύσκει σε λίον τούντο φόρεμα» ήταν η μοιραία απάντηση, με τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στον χώρο να μην μπορούν να πιστέψουν ότι ο νεαρός έδωσε τέτοια απάντηση σε τέτοια ερώτηση γυναίκας, ξέροντας τι θα ακολουθούσε…

Και αυτό που ακολούθησε, δεν περιγράφεται. Η 23χρονη άρχισε να χτυπάει βάναυσα τον φίλο της με ότι έβρισκε μπροστά της, δημιουργώντας του μώλωπες και σχίσματα σε αρκετά μέρη του σώματός του.

«Αφού είμαι πασχιά να πιέννεις shopping με την Μαρία που το Τραχώνι που σου βάλει συνέχεια like στο Facebook και που εν όπως την στέκκα του πιλιάρτου», του είπε μεταξύ άλλων την ώρα που τον χτυπούσε, μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Επικράτησε ένας μικρός πανικός μέχρι η ασφάλεια του καταστήματος σταματήσει τη νεαρή πριν του προκαλέσει πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

Ασθενοφόρο που κατέφθασε στη σκηνή μετέφερε το νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατείται για νοσηλεία μέχρι και σήμερα.

Η 23χρονη φίλη του διέφυγε της σκηνής και καταζητείται από την Αστυνομία.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top