Εξαγριωμένη η Ευριπίδου γιατί τελικά δεν έριξε το διαδίκτυο με το τιγρέ μαγιό της (pic) Reviewed by Momizat on . Έξαλλη είναι η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο Κωνσταντίνα Ευριπίδου καθώς όπως αποδείχθηκε σήμερα Δευτέρα, τελικά μία φωτογραφία της που ανέβασε στις ιστοσελί Έξαλλη είναι η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο Κωνσταντίνα Ευριπίδου καθώς όπως αποδείχθηκε σήμερα Δευτέρα, τελικά μία φωτογραφία της που ανέβασε στις ιστοσελί Rating: 0
You Are Here: Home » LIFESTYLE » Εξαγριωμένη η Ευριπίδου γιατί τελικά δεν έριξε το διαδίκτυο με το τιγρέ μαγιό της (pic)

Εξαγριωμένη η Ευριπίδου γιατί τελικά δεν έριξε το διαδίκτυο με το τιγρέ μαγιό της (pic)

Εξαγριωμένη η Ευριπίδου γιατί τελικά δεν έριξε το διαδίκτυο με το τιγρέ μαγιό της (pic)

Έξαλλη είναι η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο Κωνσταντίνα Ευριπίδου καθώς όπως αποδείχθηκε σήμερα Δευτέρα, τελικά μία φωτογραφία της που ανέβασε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης δεν έριξε το διαδίκτυο όπως είχε αρχικά μεταδοθεί.

Ιστοσελίδες που ασχολούνται με θέματα lifestyle στην Κύπρο είχαν γράψει ψευδώς ότι η πιο κάτω φωτογραφία που ανέβασε η Ευριπίδου, φορώντας ένα τιγρέ μαγιό, είχε ρίξει το διαδίκτυο.

Όπως αποδείχθηκε όμως, όχι μόνο δεν έριξε το διαδίκτυο η φωτογραφία αλλά ούτε καν έκανε το διαδίκτυο να «τρέχει» έστω και λίγο πιο αργά.

Όπως μας ανέφερε άτομο του στενού κύκλου της παρουσιάστριας, η Κωνσταντίνα ήταν σίγουρη ότι ανεβάζοντας φωτογραφία φορώντας τιγρέ μαγιό, θα είχε ως αποτέλεσμα να ρίξει το διαδίκτυο, τουλάχιστον στο νησί μας.

Βλέπετε, το αντίπαλο δέος Χριστιάνα Αριστοτέλους, έχει καταγεγραμμένα τρία περιστατικά όπου με φωτογραφία της έριξε το διαδίκτυο με πιο πρόσφατο προ μερικών εβδομάδων.

Έχοντας ανεβάσει μία φωτογραφία της με ελαφρύ μπλε τούλλι, ήταν τόσο απίστευτη η ανταπόκριση του κόσμου με αποτέλεσμα η Cablenet να υπολειτουργεί για αρκετές ημέρες. Αυτή ήταν η κύρια αιτία που είχε προβλήματα το δίκτυο της Cablenet και όχι η επίθεση χάκερ όπου αναληθώς λέχθηκε.

Από πλευράς της, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν έχει ούτε ένα καταγεγραμμένο περιστατικό να έχει ρίξει το διαδίκτυο και «επένδυσε» πολύ στην φωτογραφία με το τιγρέ μαγιό. Μάλιστα, ομάδα 7 ατόμων δούλεψε εντατικά τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι να προετοιμάσουν την παραγωγή της φωτογράφισης και όλοι θεωρούσαν σίγουρο ότι θα έριχνε το διαδίκτυο και η ίδια για πρώτη φορά.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί όμως, όπως μας επιβεβαίωσαν σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους άτομα από CYTA, Cablenet, Primetel και MTN.

Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι λόγω κακής σύνδεσης του διαδικτύου στο χωριό Βαβατσινιά της ορεινής Λάρνακας, δεν φόρτωναν τα άρθρα που αφορούσαν το τιγρέ μαγιό της Ευριπίδου και δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση ότι έπεσε το διαδίκτυο.

Πάντως όπως έχουμε πληροφορηθεί, το γνωστό μοντέλο – παρουσιάστρια είναι έξαλλo για το γεγονός ότι ούτε αυτή την φορά τα κατάφερε και έχει επιρρίψει τις ευθύνες της αποτυχίες στα άτομα της ομάδας που ανέλαβαν την παραγωγή της εν λόγω φωτογραφίας.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συνταρακτικές και το apokalyptiko.com θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις με εγκυρότητα και αμεσότητα.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top