Αντέγραφε κινήσεις της Κομανέτσι ο Γιαννιώτας Reviewed by Momizat on . Αυτά που όλοι οι Κύπριοι φίλαθλοι του καταλόγιζαν στον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε στο ΑΠΟΕΛ, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του σε ελλαδική ιστοσελίδα ο Γιάννης Γι Αυτά που όλοι οι Κύπριοι φίλαθλοι του καταλόγιζαν στον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε στο ΑΠΟΕΛ, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του σε ελλαδική ιστοσελίδα ο Γιάννης Γι Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » Αντέγραφε κινήσεις της Κομανέτσι ο Γιαννιώτας

Αντέγραφε κινήσεις της Κομανέτσι ο Γιαννιώτας

Αντέγραφε κινήσεις της Κομανέτσι ο Γιαννιώτας

Αυτά που όλοι οι Κύπριοι φίλαθλοι του καταλόγιζαν στον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε στο ΑΠΟΕΛ, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του σε ελλαδική ιστοσελίδα ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Βλέποντας ότι δεν μπορεί να στεριώσει στον Ολυμπιακό παρά τις προσπάθειές του τα τελευταία χρόνια, ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγησή του αναφέροντας ότι θέλει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και για να γίνει αυτό πρέπει ο ίδιος να παραδεχθεί ότι δεν ήταν και το καλύτερο παιδί στα γήπεδα τα προηγούμενα χρόνια.

«Ήμουν θεατρίνος και έπεφτα όχι μόνο με την πρώτη επαφή αλλά πολλές φορές και χωρίς επαφή. Στον Αρχάγγελο έκανα ειδική προπόνηση με τους προπονητές μου στο πώς να πέφτω ρεαλιστικά και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά», ανέφερε. «Τόσο εξαιρετικά που ήταν πλέον εξάρτηση», συμπλήρωσε.

«Είχα δει και βίντεο της Νάντια Κομανέτσι και δούλεψα αρκετά σε κάποιες από τις κινήσεις της, οι οποίες με βοήθησαν αρκετά ώστε να τελειοποιήσω τις βουτιές μου», πρόσθεσε.

Γυμναστής που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, μας ανέφερε ότι μελετώντας τις κινήσεις του Γιαννιώτα στο γήπεδο και αυτές της Κομανέτσι, βρήκε πολλές ομοιότητες. «Ήταν λες και η Κομανέτσι μεταμορφώθηκε σε ποδοσφαιριστή, τόσο εντυπωσιακά βουτούσε ο Γιαννιώτας που οι διαιτητές δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τιμωρούν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, Ρουμάνος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην Κύπρο, ο Νταν Αλέξα, έχει ενημερώσει την ίδια την Κομανέτσι για τα κατορθώματα του Γιαννιώτα στα Κυπριακά γήπεδα και έμεινε εντυπωσιασμένη με όσα είδε από dvd αγώνων.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top