ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία: Έλιωσε παγωτατζίδικο στη Λάρνακα από τον καύσωνα! Reviewed by Momizat on . Η θερμοκρασία στην Κύπρο βρίσκεται σε απίστευτα υψηλά επίπεδα τις τελευταίες ημέρες με το κύμα καύσωνα να «καίει» τα πάντα στη διάβα του. Στη Λάρνακα όμως είχαμ Η θερμοκρασία στην Κύπρο βρίσκεται σε απίστευτα υψηλά επίπεδα τις τελευταίες ημέρες με το κύμα καύσωνα να «καίει» τα πάντα στη διάβα του. Στη Λάρνακα όμως είχαμ Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία: Έλιωσε παγωτατζίδικο στη Λάρνακα από τον καύσωνα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία: Έλιωσε παγωτατζίδικο στη Λάρνακα από τον καύσωνα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία: Έλιωσε παγωτατζίδικο στη Λάρνακα από τον καύσωνα!

Η θερμοκρασία στην Κύπρο βρίσκεται σε απίστευτα υψηλά επίπεδα τις τελευταίες ημέρες με το κύμα καύσωνα να «καίει» τα πάντα στη διάβα του.

Στη Λάρνακα όμως είχαμε ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, παγωτατζίδικο το οποίο βγαίνει στους δρόμους της πόλης κάθε καλοκαίρι, πραγματικά έλιωσε από τις υψηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται!

Όπως μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης του, Αρτεμάκης Δημητρίου, η επιχείρησή του έχει πλέον καταστραφεί και οι ζημιές για τον ίδιο είναι ανυπολόγιστες.

Εκατοντάδες περαστικοί από το σημείο όπου έλιωσε το παγωτατζίδικο, στις Φοινικούδες, σταματούσαν δίχως να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους.

Το διαδίκτυο γέμισε με αρκετές φωτογραφίες από το παγωτατζίδικο και το περιστατικό έχει γίνει viral σε ξένα μέσα ενημέρωσης όπως το HuffingtonPost και το Vice!

Πάντως όπως ενημερώθηκε το apokalyptiko.com, ο Δήμος Λάρνακας παρουσιάζεται αποφασισμένος όπως αποζημιώσει τον κ. Αρτεμάκη το συντομότερο δυνατόν.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top