Αδιανόητο…. Απέλυσαν 26χρονο Λεμεσιανό γιατί πήγε δουλειά με το μαγιό λόγω καύσωνα (pic) Reviewed by Momizat on . Σε μία κίνηση που δεν την τιμάει, προχώρησε γνωστή εταιρεία στη Λεμεσό την οποία δεν μπορούμε να κατονομάσουμε, καθώς απέλυσε 26χρονο υπάλληλό της ο οποίος τη Δ Σε μία κίνηση που δεν την τιμάει, προχώρησε γνωστή εταιρεία στη Λεμεσό την οποία δεν μπορούμε να κατονομάσουμε, καθώς απέλυσε 26χρονο υπάλληλό της ο οποίος τη Δ Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Αδιανόητο…. Απέλυσαν 26χρονο Λεμεσιανό γιατί πήγε δουλειά με το μαγιό λόγω καύσωνα (pic)

Αδιανόητο…. Απέλυσαν 26χρονο Λεμεσιανό γιατί πήγε δουλειά με το μαγιό λόγω καύσωνα (pic)

Αδιανόητο…. Απέλυσαν 26χρονο Λεμεσιανό γιατί πήγε δουλειά με το μαγιό λόγω καύσωνα (pic)

Σε μία κίνηση που δεν την τιμάει, προχώρησε γνωστή εταιρεία στη Λεμεσό την οποία δεν μπορούμε να κατονομάσουμε, καθώς απέλυσε 26χρονο υπάλληλό της ο οποίος τη Δευτέρα πήγε στο γραφείο με μαγιό λόγω του καύσωνα που επικρατεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Όπως πληροφορήθηκε το apokalyptiko.com, ο 26χρονος πήγε χθες στον χώρο εργασίας του φορώντας κόκκινο μαγιό τύπου Speedo λόγω του καύσωνα που επικρατούσε. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες όμως έχουμε μάθει, στον χώρο εργασίας υπήρχαν προβλήματα με τον κλιματισμό και η κατάσταση ήταν ανυπόφορη λόγω της ζέστης και της υγρασίας.

Παρά το γεγονός ότι επιτρέπονται βερμούδες και χαμηλά παντελόνια στην ενδυμασία των υπαλλήλων, η διοίκηση της εταιρείας έκρινε ότι η ενδυμασία του νεαρού ήταν παντελώς ακατάλληλη και την ίδια ημέρα του έδωσαν την επιστολή απόλυσής του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε πληροφορηθεί, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στην εταιρεία γιατί ο 26χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του ενώ θεωρούν ότι η διοίκηση μπορούσε απλά να του δώσει μία προειδοποίηση χωρίς να φθάσει στο σημείο να τον απολύσει.

Πάντως, ο νεαρός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μήνυση κατά της εταιρείας και το όλο θέμα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το apokalyptiko.com επικοινώνησε με την εταιρεία ώστε να πάρουμε και τη θέση της εργοδοτικής πλευράς, επιβεβαιώνοντάς μας το περιστατικό.

Όπως μας ανέφεραν, η εμφάνιση του νεαρού ήταν ντροπιαστική για την εταιρεία, προσθέτοντας ότι όχι μόνο ήρθε στη δουλειά με κόκκινο μαγιό αλλά είχε ανεβάσει και την φανέλα του πάνω από τον ομφαλό.

Μάλιστα μας απέστειλαν και την πιο κάτω φωτογραφία του νεαρού από το πώς παρουσιάστηκε στον χώρο εργασίας:

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top