Πρόσκληση από Luis Fonsi στον Κύπριο DJ που λίντσαραν 6 γυναίκες λόγω Despacito Reviewed by Momizat on . Διεθνής διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα του άγριου ξυλοδαρμού Κύπριου DJ από έξι κοπέλες στη Λεμεσό γιατί δεν έπαιξε στο club το οποίο δούλευε την καλοκα Διεθνής διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα του άγριου ξυλοδαρμού Κύπριου DJ από έξι κοπέλες στη Λεμεσό γιατί δεν έπαιξε στο club το οποίο δούλευε την καλοκα Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Πρόσκληση από Luis Fonsi στον Κύπριο DJ που λίντσαραν 6 γυναίκες λόγω Despacito

Πρόσκληση από Luis Fonsi στον Κύπριο DJ που λίντσαραν 6 γυναίκες λόγω Despacito

Πρόσκληση από Luis Fonsi στον Κύπριο DJ που λίντσαραν 6 γυναίκες λόγω Despacito

Διεθνής διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα του άγριου ξυλοδαρμού Κύπριου DJ από έξι κοπέλες στη Λεμεσό γιατί δεν έπαιξε στο club το οποίο δούλευε την καλοκαιρινή επιτυχία Despacito.

Αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, αναφέρουν πως ο διάσημος καλλιτέχνης που έχει στο βιογραφικό του την τεράστια επιτυχία Despacito, Luis Fonsi, ενημερώθηκε μέσω των Social Media για το περιστατικό στη Λεμεσό με αποτέλεσμα να σοκαριστεί.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ως ένδειξη σεβασμού προς τον άτυχο DJ επικοινώνησε μαζί του μέσω Facebook και τον κάλεσε να τον συνοδεύσει σε όλη την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Ο κύπριος DJ όπως πληροφορούμαστε έχει αποδεχθεί την προσφορά του Fonsi και ετοιμάζει βαλίτσες για να τον ακολουθήσει σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό κλαμπ της Λεμεσού και έχει πάρει τεράστιες διεθνείς προεκτάσεις.

Μία παρέα με μόνο από κοπέλες, όπως μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, από την πρώτη στιγμή που κατέφθασαν στο κλαμπ, φώναζαν στον DJ «βάλε Despacito».

Και ενώ οι ώρες περνούσαν χωρίς να ακουστεί το εν λόγω τραγούδι, άλλος μάρτυρας που ήταν στο κλαμπ μας δήλωσε ότι μία από τις κοπέλες φώναξε στον DJ «αν το επόμενο τραγούδι δεν είναι το Despacito εν ξέρουμε τι θα γίνει».

Ο DJ προσπάθησε να εξηγήσει στις νεαρές κοπέλες ότι το πρόγραμμά του είναι καθορισμένο από πριν και για τη νύχτα εκείνη το τραγούδι που ζητούσαν δεν ήταν στη λίστα.

Ακούγοντας αυτό, οι έξι νεαρές επιτέθηκαν στον DJ. Τον κλωτσούσαν και χτυπούσαν σε όλα τα μέρη του σώματός του και μάλιστα μία εξ αυτών έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας στον τοίχο και τον χτύπησε στο χέρι, κόβοντας τον βαθιά ενώ χρειάστηκαν 16 ράμματα για να σταματήσει η αιμορραγία.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η Αστυνομία είναι κοντά στο να βρει ποιες κοπέλες εμπλέκονται στο επεισόδιο και να εκτελεστούν τα εντάλματα συλλήψεών τους.

Ο Κύπριος DJ ήταν εμφανώς σοκαρισμένος τις πρώτες μέρες μετά την επίθεση αλλά τώρα μετά και την πρόσκληση του διάσημου καλλιτέχνη, τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top