Λευκωσιάτης άνοιξε Belvedere σε club αλλά δεν πλησίασε καμία κοπέλα Reviewed by Momizat on . Επί δύο εβδομάδες φύλαγε χρήματα ώστε να ανοίξει Belvedere σε club της πρωτεύουσας με την ελπίδα όπως προσελκύσει κοπέλες στην κράτησή του, αλλά όπως αποδείχθηκ Επί δύο εβδομάδες φύλαγε χρήματα ώστε να ανοίξει Belvedere σε club της πρωτεύουσας με την ελπίδα όπως προσελκύσει κοπέλες στην κράτησή του, αλλά όπως αποδείχθηκ Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Λευκωσιάτης άνοιξε Belvedere σε club αλλά δεν πλησίασε καμία κοπέλα

Λευκωσιάτης άνοιξε Belvedere σε club αλλά δεν πλησίασε καμία κοπέλα

Λευκωσιάτης άνοιξε Belvedere σε club αλλά δεν πλησίασε καμία κοπέλα

Επί δύο εβδομάδες φύλαγε χρήματα ώστε να ανοίξει Belvedere σε club της πρωτεύουσας με την ελπίδα όπως προσελκύσει κοπέλες στην κράτησή του, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν λεφτά πεταμένα…

Όπως μας ανέφερε μπάρμαν σε γνωστό club της Λευκωσίας, νεαρός πρωτευουσιάνος παρήγγειλε το Σάββατο ένα μπουκάλι Belvedere για εκείνον και την παρέα του η οποία αποτελείτο από άλλους τρεις φίλους του, με σκοπό να προσελκύσουν κοπέλες στην κράτησή τους.

Βλέποντας την επιτυχία που σημειώνουν συνάδελφοί τους σε Κύπρο και Ελλάδα με αυτή την τακτική, θεωρούσαν σίγουρο ότι με το που θα πήγαινε το μπουκάλι στο τραπέζι τους, τουλάχιστον μία παρέα γυναικών θα ερχόταν στην παρέα τους.

«Ήταν πολύ σίγουρος και με αρκετή αυτοπεποίθηση ο νεαρός», μας ανέφερε ένας από τους μπάρμαν του νυχτερινού κέντρου. «Τόσο σίγουρος», συνέχισε, «που μόλις παρήγγειλε το μπουκάλι γύρισε και μου είπε ‘δε να μαθαίνεις πως φκάλουν γεναίτζες ρε μπαρμανούι».

Όταν τους πήραν το μπουκάλι Belvedere, μας ανέφερε το γκαρσόνι το οποίο είχε την επιμέλεια της κράτησής τους, «αμέσως κοίταζαν δεξιά και αριστερά για να δουν πόσες κοπέλες γύρισαν πάνω τους».

«Από την αντίδραση του προσώπου τους», συνέχισε, μάλλον δεν γύρισαν και πολλές προς το μέρος τους καθώς φαινόταν η έντονη απογοήτευση στο πρόσωπό τους».

Το apokalyptiko.com μίλησε και με αυτόπτη μάρτυρα στη σκηνή ο οποίος μας δήλωσε πως για αρκετή ώρα, η παρέα έβγαζε selfies με την Belvedere, φώναζαν δυνατά «Belve Belve οεοεοε» ενώ έκαναν και πως έπιναν απευθείας από το μπουκάλι με την ελπίδα πως κοπέλες θα γύριζαν προς το μέρος τους.

Η ώρα περνούσε όμως και καμία παρέα γυναικών ή έστω και μεμονωμένα κάποια γυναίκα, δεν πλησίασε την κράτησή τους. Η απογοήτευση όλης της παρέας ήταν εντονότατη και δεν πίστευαν ότι πέρασαν τόσες ώρες έχοντας στην κατοχή τους το ιερό κειμήλιο του κάθε επίδοξου γυναικοκατακτητή και καμία μα καμία κοπέλα δεν ήρθε στο τραπέζι τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Νυχτερινών Κέντρων, Στάθη Αλωνεύτη, μας αναφέρθηκε ότι είναι το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό όπου παρέα με Belvedere δεν κατάφερε να προσελκύσει έστω και μία γυναίκα.

Σε ερώτησή μας γιατί να συμβεί αυτό, μας απάντησε ότι ο Σύνδεσμος μελετάει όπως το συγκεκριμένο μπουκάλι ήταν νοθευμένο. «Δεν γίνεται μπουκάλι με καθαρή βότκα Belvedere να μην έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Μάλλον κάποιοι μέσα στο club νόθευσαν τη μπουκάλα», μας ανέφερε καταληκτικά.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top