Θύμα ψεκασμών ο Νίκος Κίρζης που ήθελε Γιαννιώτα στον Απόλλωνα Reviewed by Momizat on . Δεν ισχύουν τα σημερινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Απόλλωνα να ενδιαφέρεται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Γιαννιώτα. Μάλιστα, ο επίσημος Απόλλων Δεν ισχύουν τα σημερινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Απόλλωνα να ενδιαφέρεται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Γιαννιώτα. Μάλιστα, ο επίσημος Απόλλων Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » Θύμα ψεκασμών ο Νίκος Κίρζης που ήθελε Γιαννιώτα στον Απόλλωνα

Θύμα ψεκασμών ο Νίκος Κίρζης που ήθελε Γιαννιώτα στον Απόλλωνα

Θύμα ψεκασμών ο Νίκος Κίρζης που ήθελε Γιαννιώτα στον Απόλλωνα

Δεν ισχύουν τα σημερινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Απόλλωνα να ενδιαφέρεται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Γιαννιώτα.

Μάλιστα, ο επίσημος Απόλλωνας προχώρησε σε επίσημη διάψευση αναφέροντας ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα Γιαννιώτα και Απόλλωνα.

Η αλήθεια όμως είναι κάπου στη μέση. Πράγματι, η ομάδα της Λεμεσού δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, όμως είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Κίρζης είχε μία συνομιλία με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακό, Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με τον Γιαννιώτα.

Όπως, όπως έχει πληροφορηθεί το apokalyptiko.com, ο Πρόεδρος του Απόλλωνα ενεργούσε υπό την επίδραση χημικών ουσιών μετά από ψεκασμούς Βρετανικών αεροπλάνων τις προηγούμενες ημέρες στη Λεμεσό.

Όταν πέρασε η επίδραση των ψεκασμών και ο Νίκος Κίρζης επανήλθε στην πραγματικότητα και του εξήγησαν το τι είχε προηγηθεί, απευθείας επικοινώνησε ξανά με τον κ. Μαρινάκη και του εξήγησε πως είχε η κατάσταση.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έδειξε πλήρη κατανόηση στα λεγόμενα του κ. Κίρζη και το θέμα έληξε πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Γιώργος Περδίκης είναι ενήμερος για τις ψεκασμούς των τελευταίων ημερών και θα προχωρήσει σε επίσημο διάβημα προς το Υπουργείο Γεωργίας με την επιστροφή του από την Ελβετία όπου βρίσκεται για τη Διάσκεψη του Κυπριακού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει, οι ψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Τρίτη και Τετάρτη και λόγω των ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή κοντά τις Βρετανικές Βάσεις, οι ψεκασμοί μεταφέρθηκαν και στην περιοχή που διαμένει ο Νίκος Κίρζης.

Μάλιστα, έγκυρη πηγή μας ανέφερε ότι οι Βρετανοί χρησιμοποίησαν χημικές ουσίες τελευταίας τεχνολογίας οι οποίες έχουν εντυπωσιακά γρήγορη δράση. Ως αποτέλεσμα αυτών των χημικών ήρθαν και οι ενέργειες του Νίκου Κίρζη αναφορικά με τον Γιαννιώτα, επανορθώνοντας όμως σήμερα που πέραση η επίδραση των ουσιών αυτών.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top