Γνωστός Λευκωσιάτης επιχειρηματίας τσάκωσε τη γυναίκα του με 3 ροζ φλαμίνγκο Reviewed by Momizat on . Ροζ σκάνδαλο βγήκε στο φως της δημοσιότητας και «γαργαλίζει» την κοσμική ζωή του τόπου μας καθώς σε αυτό εμπλέκεται γνωστός επιχειρηματίας από τη Λευκωσία. Συγκ Ροζ σκάνδαλο βγήκε στο φως της δημοσιότητας και «γαργαλίζει» την κοσμική ζωή του τόπου μας καθώς σε αυτό εμπλέκεται γνωστός επιχειρηματίας από τη Λευκωσία. Συγκ Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Γνωστός Λευκωσιάτης επιχειρηματίας τσάκωσε τη γυναίκα του με 3 ροζ φλαμίνγκο

Γνωστός Λευκωσιάτης επιχειρηματίας τσάκωσε τη γυναίκα του με 3 ροζ φλαμίνγκο

Γνωστός Λευκωσιάτης επιχειρηματίας τσάκωσε τη γυναίκα του με 3 ροζ φλαμίνγκο

Ροζ σκάνδαλο βγήκε στο φως της δημοσιότητας και «γαργαλίζει» την κοσμική ζωή του τόπου μας καθώς σε αυτό εμπλέκεται γνωστός επιχειρηματίας από τη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορήθηκε το apokalyptiko.com, ο γνωστός επιχειρηματίας του οποίου το όνομα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, βρέθηκε μπροστά σε σοκαριστική εικόνα μετά την, πρόωρη, επιστροφή του στο σπίτι.

Ενώ επρόκειτο να επιστρέψει μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης όπως είχε ενημερώσει τη σύζυγό του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επέστρεψε τελικά στο σπίτι του νωρίς το απόγευμα θέλοντας να κάνει έκπληξη στη γυναίκα του.

Τα ραντεβού που είχε τη νύχτα για επαγγελματικής φύσεως θέματα ακυρώθηκαν και θεώρησε ότι θα είχε το υπόλοιπο της νύχτας μαζί με τη σύζυγό του.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί όμως, επιστρέφοντας στο σπίτι του πρόσεξε κηλίδες με νερό να οδηγούν στο δωμάτιό του. Πλησιάζοντας στο δωμάτιο, άκουσε κραυγές πτηνών και θεώρησε ότι η γυναίκα του έβλεπε κάποιο ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση.

Ανοίγοντας όμως την πόρτα του δωματίου, βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα. Είδε τη σύζυγό του σε ερωτικές περιπτύξεις με τρία ροζ φλαμίνγκο.

Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο για το γνωστό επιχειρηματία ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Το εκπληκτικό είναι ότι η σύζυγός του καθώς και τα τρία φλαμίνγκο δεν είχαν προσέξει την παρουσία του στο δωμάτιο, κάτι που έγινε περίπου 15 λεπτά αργότερα.

Με το θέαμα του συζύγου της σωριασμένο στο έδαφος, η «άτακτη» σύζυγος πανικοβλημένη έδιωξε τα ροζ φλαμίνγκο από το σπίτι και ειδοποίησε ασθενοφόρο, το οποίο κατέφθασε στη σκηνή και μετέφερε τον επιχειρηματία στο Νοσοκομείο, όπου κρατείται για νοσηλεία.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο σύζυγος είναι έτοιμος όπως ζητήσει διαζύγιο και μάλιστα όπως έχουμε μάθει, υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο η σύζυγος δικαιούται ελάχιστα πράγματα από την περιουσία του άνδρα της.

Η μόδα του καλοκαιριού φαίνεται ότι θα στοιχήσει πολύ στην άπιστη σύζυγο, της οποίας οι προσπάθειες να μεταπείσει τον άνδρα της μέχρι στιγμής έχουν πέσει στο κενό.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top