Ναργιλές εκράγηκε σε καφέ της Λεμεσού Reviewed by Momizat on . Έκρηξη ναργιλέ αλλά ευτυχώς χωρίς κάποιον τραυματισμό είχαμε χθες το βράδυ σε γνωστό καφέ της Λεμεσού. Ανάστατοι οι καπνιστές ναργιλέ οι οποίοι φοβούνται ότι κά Έκρηξη ναργιλέ αλλά ευτυχώς χωρίς κάποιον τραυματισμό είχαμε χθες το βράδυ σε γνωστό καφέ της Λεμεσού. Ανάστατοι οι καπνιστές ναργιλέ οι οποίοι φοβούνται ότι κά Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Ναργιλές εκράγηκε σε καφέ της Λεμεσού

Ναργιλές εκράγηκε σε καφέ της Λεμεσού

Ναργιλές εκράγηκε σε καφέ της Λεμεσού

Έκρηξη ναργιλέ αλλά ευτυχώς χωρίς κάποιον τραυματισμό είχαμε χθες το βράδυ σε γνωστό καφέ της Λεμεσού.

Ανάστατοι οι καπνιστές ναργιλέ οι οποίοι φοβούνται ότι κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και σε αυτούς, κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητά τους.

Όπως πληροφορήθηκε το apokalyptiko.com, η έκρηξη του ναργιλέ σε γνωστό καφέ της Λεμεσού οφείλεται σε υπερθέρμανσή του λόγω επιπλέον κάρβουνων που χρησιμοποιήθηκαν.

Αυτόπτης μάρτυρας μας ανέφερε ότι το συγκεκριμένο ναργιλέ, που παρήγγειλε μία παρέα τεσσάρων ατόμων, ετοίμασε ένας νέος υπάλληλος ο οποίος βρισκόταν ακόμη στη φάση της εκπαίδευσής του. Μας δήλωσε επίσης ότι έβαλε στο ναργιλέ 4 καρβουνάκια αντί 2 ή 3, κάτι που έφερε την υπερθέρμανση του ναργιλέ και την έκρηξή του.

«Ευτυχώς κάποιος από την παρέα εκείνη αντιλήφθηκε ότι κάτι πήγαινε λάθος όταν πρόσεξε ατμό να βγαίνει από το ναργιλέ και πρόλαβαν να φύγουν από το τραπεζάκι μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη. Αλλιώς θα μιλούσαμε για πολλά θύματα», συμπλήρωσε.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Σύνδεσμο Φίλων Ναργιλέ Κύπρου (ΣΥ.ΦΙ.ΝΑ.Κ), Αρχιμήδη Νεοκλέους, μας ανέφερε ότι υπάρχει πάγια οδηγία όπως δεν χρησιμοποιούν στους ναργιλέδες πάνω από 3 καρβουνάκια.

«Περισσότερα από 3 έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν υπερθέρμανση του ναργιλέ και εκρήξεις όπως στην περίπτωση στο καφέ της Λεμεσού», μας δήλωσε, τονίζοντας ότι ο Σύνδεσμος θα μελετήσει τι προηγήθηκε και θα δώσει νέες, πιο αυστηρές, οδηγίες.

Η παρέα όμως έχουμε μάθει δεν προτίθεται να προχωρήσει σε μήνυση κατά του μαγαζιού καθώς όπως μας αναφέρθηκε, όλοι τους ξέρουν την επικινδυνότητα καπνίσματος ναργιλέ.

Όσο για τον υπάλληλο, μετά το περιστατικό ήρθε η άμεση απόλυσή του.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top