Συνέλαβαν τον Πάτερ Κλεομένη γιατί έκαψε Κυπριακή σημαία Reviewed by Momizat on . Οι περισσότεροι από εσάς ασφαλώς γνωρίζετε τον… Πάτερ Κλεομένη, ο οποίος διατηρεί λογαριασμό στο Youtube όπου τον βλέπουμε μέρα νύχτα να κυνηγάει… «σατανιασμένο Οι περισσότεροι από εσάς ασφαλώς γνωρίζετε τον… Πάτερ Κλεομένη, ο οποίος διατηρεί λογαριασμό στο Youtube όπου τον βλέπουμε μέρα νύχτα να κυνηγάει… «σατανιασμένο Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Συνέλαβαν τον Πάτερ Κλεομένη γιατί έκαψε Κυπριακή σημαία

Συνέλαβαν τον Πάτερ Κλεομένη γιατί έκαψε Κυπριακή σημαία

Συνέλαβαν τον Πάτερ Κλεομένη γιατί έκαψε Κυπριακή σημαία

Οι περισσότεροι από εσάς ασφαλώς γνωρίζετε τον… Πάτερ Κλεομένη, ο οποίος διατηρεί λογαριασμό στο Youtube όπου τον βλέπουμε μέρα νύχτα να κυνηγάει… «σατανιασμένους».

Ο Πάτερ Κλεομένης λοιπόν, ο οποίος δεν αναγνωρίζεται από την Ελληνική Εκκλησία, συνελήφθη χθες Κυριακή στο Σύνταγμα γιατί έκαψε Κυπριακή σημαία ενώ φώναζε και εναντίον των… «σατανιασμένων» Κύπριων.

Όπως πληροφορείται το apokalyptiko.com, ο Πάτερ Κλεομένης είναι ένας φανατικός πολέμιος του Νίκου Αναστασιάδη τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον «Σατανιασμένο Πρόεδρο». Ο λόγος, οι φήμες για το πολύ αλκοόλ που καταναλώνει ο Κύπριος Πρόεδρος, αλκοόλ το οποίο είναι επίσης στη «σατανιασμένη λίστα» του Πάτερ Κλεομένη.

Όπως μας ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη σκηνή, ο Πάτερ Κλεομένης έβγαλε μία Κυπριακή σημαία που είχε μαζί του και την περιέλουσε με αλκοόλ.

«Αυτό το πράγμα που πίνει ο Πρόεδρός σας είναι αυτό που θα σας κάψει, όπως θα κάψει και τη σημαία σας», φώναζε.

«Σατανιασμένοι Κύπριοι, σατανιασμένοι Κύπριοι, στην Κόλαση όλοι σας», φώναζε με μανία την ώρα που έβαλε φωτιά στην Κυπριακή σημαία, όπως μας ανέφεραν.

Πάντως, άμεση ήταν η δράση της Αστυνομίας η οποία έφθασε στη σκηνή και συνέλαβε τον Πάτερ Κλεομένη.

Το επεισόδιο φαίνεται ότι έχει προκαλέσει κρίση μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδας και της Εκκλησίας της Κύπρου, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο Β’ να έχει επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, εξηγώντας του ότι ο Πάτερ Κλεομένης δεν αναγνωρίζεται από την Ελληνική Εκκλησία.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ζήτησε αποζημίωση ώστε να μην κυνηγήσει το θέμα δικαστικώς.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top