ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κυπριακή αποστολή πάει Ιαπωνία για να λύσει το πρόβλημα του σεξ στην χώρα! Reviewed by Momizat on . Έτοιμοι να «σκορπίσουν» με περηφάνια το κυπριακό ταλέντο στο κρεβάτι είναι 30 συμπατριώτες μας, οι οποίοι θα μεταβούν στην Ιαπωνία για να λύσουν το φαινόμενο τη Έτοιμοι να «σκορπίσουν» με περηφάνια το κυπριακό ταλέντο στο κρεβάτι είναι 30 συμπατριώτες μας, οι οποίοι θα μεταβούν στην Ιαπωνία για να λύσουν το φαινόμενο τη Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΣΜΟΣ » ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κυπριακή αποστολή πάει Ιαπωνία για να λύσει το πρόβλημα του σεξ στην χώρα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κυπριακή αποστολή πάει Ιαπωνία για να λύσει το πρόβλημα του σεξ στην χώρα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κυπριακή αποστολή πάει Ιαπωνία για να λύσει το πρόβλημα του σεξ στην χώρα!

Έτοιμοι να «σκορπίσουν» με περηφάνια το κυπριακό ταλέντο στο κρεβάτι είναι 30 συμπατριώτες μας, οι οποίοι θα μεταβούν στην Ιαπωνία για να λύσουν το φαινόμενο της «απραξίας» που ταλανίζει τη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με έρευνα από το Εθνικό Ινστιτούτο Πληθυσμού και Κοινωνικής Ασφαλίσεων της Ιαπωνίας, περίπου οι μισοί νέοι διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους ή και την τέταρτη χωρίς να έχουν καμία απολύτως σεξουαλική εμπειρία. Ποτέ.

Για την ακρίβεια το 43% των νέων, ηλικίας από 18 έως 34 ετών δηλώνουν πως είναι παρθένοι. Το δε 64% των νέων που ανήκουν στις ίδιες ηλικιακές κατηγορίες δηλώνουν πως δεν έχουν σχέση.

Η περίεργη αυτή στάση των Ιαπώνων εκτιμάται πως έχει συμβάλει σημαντικά στην υπογεννητικότητα που καταγράφεται στη χώρα. Μάλιστα πέρυσι οι γεννήσεις μειώθηκαν σε λιγότερες από ένα εκατομμύριο, σε μια χώρα που ο πληθυσμός της φτάνει τα 127εκατομμύρια. Σύμφωνα δε με το ιαπωνικό Εθνικό Ινστιτούτο Πληθυσμού και Κοινωνικής Ασφαλίσεων εκτιμάται πως το 2065 ο πληθυσμός της χώρας θα έχει μειωθεί κατά 40 εκατομμύρια.

Η πρωτοβουλία για αποστολή Κυπρίων στην Ιαπωνία για να λύσουν το πρόβλημα του σεξ ήρθε από τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, ο οποίος δήλωσε μεγάλος θαυμαστής της χώρας μας θεωρώντας πως οι Κύπριοι άντρες έχουν όλα τα… προσόντα για να ικανοποιήσουν στο έπακρον τις ταλαιπωρημένες Γιαπωνέζες.

Οι εκλεκτοί 30 που θα αντιπροσωπεύσουν το «κυπριακό γένος» στην Ιαπωνία επιλέχθηκαν μέσα από σπερματολογικές εξετάσεις και ξεχώρισαν ανάμεσα από τους 2.500 υποψήφιους.

Σε δηλώσεις της σε μέσο της χώρας της η 23χρονη γιαπωνέζα Hisoka Hisano, ανέφερε πως η κάθοδος των κυπριών στην Ιαπωνία «θα φέρει την άνοιξη» και πως ήδη βρίσκεται σε περίοδο «προπόνησης» ή αλλιώς άσκησης για να ικανοποίησει και αυτή με τη σειρά της τους απαιτητικούς Κύπριους.

Πολιτικοί, ινστιτούτα, ερευνητικά κέντρα προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα «γιατί οι νέοι απέχουν από το σεξ;».

Αρκετοί Ιάπωνες δηλώνουν πως «βρίσκουν τις γυναίκες τρομακτικές» ενώ όταν μια γυναίκα ρωτήθηκε γιατί οι νέοι στην ηλικία της δεν κάνουν σχέσεις, απάντησε πως οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται και δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να δοκιμάσουν, ζητώντας μια κοπέλα σε ραντεβού ενώ προτιμούν να βλέπουν πορνό.

Συγκεκριμένα ο κωμικός Ano Matsui, 26 ετών, εξήγησε μιλώντας στο BBC «Δεν έχω αυτοπεποίθηση. Δεν ήμουν ποτέ δημοφιλής στα κορίτσια. Μια φορά ζήτησα από ένα κορίτσι να βγούμε και αρνήθηκε. Αυτό που προκάλεσε ψυχικό τραύμα. Υπάρχουν πολλοί άνδρες σαν εμένα, που βρίσκουν τις γυναίκες τρομακτικές. Φοβόμαστε την απόρριψη. Έτσι περνάμε το χρόνο μας ασχολούμενοι με τα χόμπι μας, όπως το να φτιάχnουμε animation. Μισώ τον εαυτό μου αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι’ αυτό».

Από την πλευρά της η καλλιτέχνης Megumi Igarashi, 45 ετών δηλώνει: «Το να “χτίσεις” μιας σχέση δεν είναι κάτι εύκολο. Θα πρέπει να ξεκινήσει με την πρόταση από πλευράς του αγοριού για ραντεβού. Νομίζω πως πολλοί άνδρες απλά δεν θέλουν να ασχοληθούν. Μπορούν να δουν πορνό στο Internet και να αντλήσουν με αυτό τον τρόπο σεξουαλική ικανοποίηση».

 

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top