ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επιστρέφει ο Τιμούρ στο ΑΠΟΕΛ! Reviewed by Momizat on . Μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ χθες από την Βιτορούλ στη Ρουμανία και τις δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού μετά το παιγνίδι, όπου φάνηκε ότι ζει σε ένα κόσμο δικό του, ή Μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ χθες από την Βιτορούλ στη Ρουμανία και τις δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού μετά το παιγνίδι, όπου φάνηκε ότι ζει σε ένα κόσμο δικό του, ή Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επιστρέφει ο Τιμούρ στο ΑΠΟΕΛ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επιστρέφει ο Τιμούρ στο ΑΠΟΕΛ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επιστρέφει ο Τιμούρ στο ΑΠΟΕΛ!

Μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ χθες από την Βιτορούλ στη Ρουμανία και τις δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού μετά το παιγνίδι, όπου φάνηκε ότι ζει σε ένα κόσμο δικό του, ήταν λογικό και αναμενόμενο ότι ο Μάριο Μπέιν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, αργά ή γρήγορα.

Και τελικά έγινε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι αναμενόταν καθώς από σήμερα ο Ολλανδός τεχνικός θεωρείται παρελθόν από την ομάδα της Λευκωσίας, με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να προσπαθεί να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές και να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Βιτορούλ την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το apokalyptiko.com, ο επόμενος προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος ήταν ξανά στον πάγκο της ομάδας πριν δύο χρόνια σχεδόν.

Στο ΑΠΟΕΛ ήθελαν ένα προπονητή ο οποίος να γνωρίζει την Κυπριακή πραγματικότητα και ένας από αυτούς που τηρούσε τα κριτήρια ήταν ο Γεωργιανός τεχνικός.

Μάλιστα, το γεγονός ότι στη Ρωσική ομάδα που βρίσκεται τώρα μετράει τρεις ήττες σε τέσσερα παιγνίδια, διευκόλυνε το έργο των διοικούντων του ΑΠΟΕΛ να τα βρουν με τη διοίκηση της  Όλντενμπουργκ ώστε ο Γεωργιανός να επιτρέψει πίσω στους πρωταθλητές!

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top