ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε ο γάτος του Σίλντενφελντ. Δεν τον έφαγε ο Ντουγκλάο τελικά Reviewed by Momizat on . Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το γάτο του Κροάτη αμυντικού της Ανόρθωσης Γκόρντον Σίλντενφελντ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο χαμένος Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το γάτο του Κροάτη αμυντικού της Ανόρθωσης Γκόρντον Σίλντενφελντ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο χαμένος Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε ο γάτος του Σίλντενφελντ. Δεν τον έφαγε ο Ντουγκλάο τελικά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε ο γάτος του Σίλντενφελντ. Δεν τον έφαγε ο Ντουγκλάο τελικά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε ο γάτος του Σίλντενφελντ. Δεν τον έφαγε ο Ντουγκλάο τελικά

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το γάτο του Κροάτη αμυντικού της Ανόρθωσης Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο χαμένος γάτος του Κροάτη έχει βρεθεί και έχει επιστρέψει στο σπίτι του μετά την αγωνία που βίωσε όλη η Κύπρος τις τελευταίες ημέρες!

Με την επιστροφή του γάτου στο σπιτικό του, έφυγαν και οι υποψίες που έφεραν τον συμπαίκτη του Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, να έχει φάει το γάτο!

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες στράφηκαν στο Βραζιλιάνο αμυντικό της Ανόρθωσης, πως ήταν δηλαδή ο υπεύθυνος για την εξαφάνιση του γάτου με σκοπό να τον φάει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apokalyptiko.com, οι δύο άνδρες είχαν μία πολύ έντονη συζήτηση για το θέμα αυτό την Κυριακή και μάλιστα λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Κροάτης επικοινώνησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικώς με τον Ντουγκλάο από τον οποίο απολογήθηκε για τις κατηγορίες που του επέρριψε.

Τέλος καλά όλα καλά στο τέλος με το γάτο να επιστρέφει στο σπίτι του και τις σχέσεις των δύο συμπαικτών να έχουν αποκατασταθεί

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top