Έβγαλαν τα μαχαίρια Χριστόφιας – Σιαρλή Reviewed by Momizat on . Τηλεφώνημα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια προς τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή, είχαμε χθες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Τηλεφώνημα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια προς τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή, είχαμε χθες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Έβγαλαν τα μαχαίρια Χριστόφιας – Σιαρλή

Έβγαλαν τα μαχαίρια Χριστόφιας – Σιαρλή

Έβγαλαν τα μαχαίρια Χριστόφιας – Σιαρλή

Τηλεφώνημα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια προς τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή, είχαμε χθες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας. Ο κ. Σιαρλή, τις προηγούμενες ημέρες είχε εκφράσει την άγνοια του για το διορισμό του Λάμπρου Καϊκίτη ως μέλος του Δ.Σ της Κεντρικής Τράπεζας,  μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γύρου των Προεδρικών Εκλογών, κάτι που ο τέως Πρόεδρος δεν θεώρησε σοφό από τον πρώην Υπουργό του. Είναι δυνατόν ο Υπουργός να εκφράζει άγνοια για τις κινήσεις του Προέδρου του;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο κ. Χριστόφιας μιλώντας με έντονο τρόπο στον κ. Σιαρλή, του τόνισε πως «δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις και να με αφήνεις εκτεθειμένο». Ο κ. Σιαρλή του απάντησε πως «μα με το διορισμό του κ. Καϊκίτη χωρίς να γνωρίζω το οτιδήποτε, έχω μείνει εγώ εκτεθειμένος», με τον κ. Χριστόφια να του λέει πως «τι πάει να πει δεν ήξερες; Δεν ήξερες, δεν ρώταγες κύριε Σιαρλή; Αν δεν ρωτήσεις πως θα μάθεις;».

Πάντως, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι εξοργισμένος με την άγνοια των συνεργατών του στο Προεδρικό την πενταετία της διακυβέρνησής του, κάτι που όπως επισημαίνει σε στενά συγγενικά του πρόσωπα «έχει ως αποτέλεσμα ο κόσμος να νομίζει πως είμαι εγώ ο αχάπαρος τελικά». Ο Πρόεδρος θεωρεί πως άδικα κατηγορείται για τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τόπος μας, και επιρρίπτει τις ευθύνες στους συνεργάτες του οι οποίοι, κατά τον ίδιο, δεν απέδωσαν στη δουλειά τους αυτό που έπρεπε και αυτό που όφειλαν.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top