Στις 22 Ιουνίου το 72ο ημίχρονο του Απόλλων – ΑΠΟΕΛ Reviewed by Momizat on . Με ανακοίνωση της, η ΚΟΠ αναφέρει πως το 72ο ημίχρονο του παιγνιδιού Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ για τη 17η αγωνιστική του Παγκύπριου πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στις 22 Ι Με ανακοίνωση της, η ΚΟΠ αναφέρει πως το 72ο ημίχρονο του παιγνιδιού Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ για τη 17η αγωνιστική του Παγκύπριου πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στις 22 Ι Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » Στις 22 Ιουνίου το 72ο ημίχρονο του Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Στις 22 Ιουνίου το 72ο ημίχρονο του Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Στις 22 Ιουνίου το 72ο ημίχρονο του Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωση της, η ΚΟΠ αναφέρει πως το 72ο ημίχρονο του παιγνιδιού Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ για τη 17η αγωνιστική του Παγκύπριου πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι το σκορ στα προηγούμενα 71 ημίχρονα είναι 52-51 για τον Απόλλωνα, ο οποίος γύρισε το εις βάρος του 2-1 από εκτέλεση φάουλ του Χέλιο Πίντο στις καθυστερήσεις του τρίτου ημιχρόνου, στις 14 Ιανουαρίου.

Πρέπει να τονίσουμε ότι προπονητής του ΑΠΟΕΛ στο 72ο ημίχρονο θα είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς η έναρξη του παιγνιδιού πραγματοποιήθηκε στο διάστημα που ο Σέρβος ήταν ακόμη προπονητής στο ΑΠΟΕΛ.

Ο νέος προπονητής της ομάδας της Λευκωσίας, Πάολο Σέρτζιο, θα βρίσκεται στα επίσημα του Τσιρείου για να δει για πρώτη φορά την ομάδα του αγωνιζόμενη, και σίγουρα οι σημειώσεις που θα πάρει θα είναι αποφασιστικές για τις μεταγραφικές κινήσεις τις οποίες θα προτείνει στην επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ.

Όσο αφορά τα του παιγνιδιού, πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα είναι ο Φώτης Παπουλλής ο οποίος σημείωσε 19 από τα 52 τέρματα της ομάδας του στο παιγνίδι, ενώ από πλευράς ΑΠΟΕΛ πρώτος σκόρερ είναι ο Μαντούκα ο οποίος πέτυχε 22 τέρματα, τα 13 εκ των οποίων από το σημείο του πέναλτι.

Στο 72ο ημίχρονο θα απουσιάζει ο Νούνο Μοράις ο οποίος στο 71ο ημίχρονο δέχθηκε την 16η του συνολικά κόκκινη κάρτα στο συγκεκριμένο παιγνίδι. Από τον Απόλλωνα θα απουσιάζει ο Γκαρσία, ο οποίος έφθασε τον απαγορευμένο αριθμό των 26 κίτρινων καρτών.

Διαιτητής θα είναι και πάλι ο Λεόντιος Τράττος, με βοηθούς τους Αθηνόδωρο Ιωάννου και Γιάγκο Τζιαπούρα. Τέταρτος θα είναι ο Αντώνης Χριστοδούλου και παρατηρητής ο Ανδρέας Γεωργίου.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top