Κυπριακή έρευνα λέει πως δυσκολεύονται να κάνουν sex όσοι έχουν πρόβλημα στύσης Reviewed by Momizat on . Σημαντικά πορίσματα έβγαλε έρευνα του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε ότι αφορά τα προβλήματα στύσης που αντιμετωπίζουν οι άνδρες. Στην έρευνα οποία πήραν μέρος 1500 ά Σημαντικά πορίσματα έβγαλε έρευνα του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε ότι αφορά τα προβλήματα στύσης που αντιμετωπίζουν οι άνδρες. Στην έρευνα οποία πήραν μέρος 1500 ά Rating: 0
You Are Here: Home » ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ » Κυπριακή έρευνα λέει πως δυσκολεύονται να κάνουν sex όσοι έχουν πρόβλημα στύσης

Κυπριακή έρευνα λέει πως δυσκολεύονται να κάνουν sex όσοι έχουν πρόβλημα στύσης

Κυπριακή έρευνα λέει πως δυσκολεύονται να κάνουν sex όσοι έχουν πρόβλημα στύσης

Σημαντικά πορίσματα έβγαλε έρευνα του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε ότι αφορά τα προβλήματα στύσης που αντιμετωπίζουν οι άνδρες. Στην έρευνα οποία πήραν μέρος 1500 άνδρες από ηλικίες 18 μέχρι 55, και δημοσιεύεται στο «Science, το ακαδημαϊκό περιοδικό της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης και το οποίο θεωρείται ως ένα από τα υψηλότερου κύρους επιστημονικά περιοδικά στον κόσμο.

Σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας λοιπόν, οι άνδρες που αντιμετωπίζουν σοβαρή στυτική δυσλειτουργία δυσκολεύονται στο να κάνουν έρωτα με τη σύντροφό τους. Πιο συγκεκριμένα, από τους 1500 που πήραν μέρος στην έρευνα και οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης, κανείς δεν κατάφερε να έρθει σε συνουσία με τη σύντροφό του, ποσοστό δηλαδή 0%. Σύμφωνα με το πόρισμα αυτό, μία σύζυγος παντρεμένη με άνδρα που έχει στυτική δυσλειτουργία, δεν έχει να ανησυχεί ότι θα την απατήσει.

Ακόμη πιο αναλυτικά, το πόρισμα της έρευνας είναι το ίδιο για όλες τις περιπτώσεις συντρόφου. Δηλαδή, είτε γυναίκα, είτε ερωμένη, είτε απλά μία άγνωστη, το ποσοστό αυτών που κατάφεραν να έρθουν σε συνουσία παραμένει στο 0%.

Όπως αναφέρεται στα συμπεράσματα της έρευνας, ο τίτλος της γυναίκας δεν παίζει κανένα ρόλο στο κατά πόσο μπορεί κάποιος να έρθει σε συνουσία όταν αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης, κάτι που θεωρείται επαναστατικό στις μέχρι τώρα έρευνες που έγιναν για τη στυτική δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με ιατρό της ουρολογίας που μίλησε στην ιστοσελίδα μας, η έρευνα του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι πρωτοποριακή στα χρονικά των ερευνών για τα προβλήματα στύσης, και πως τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα που βγαίνουν, θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε περισσότερο γιατί δυσκολεύεται ο άνδρας να έρθει σε συνουσία με τη γυναίκα όταν αντιμετωπίζει στυτική δυσλειτουργία.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top