Διαρκείας της Ομόνοιας αγόρασε ο Νίκος Αναστασιάδης – Λάβρος ο Χριστόφιας Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Ομόνοιας είναι από χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Μέχρι στιγμής Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Ομόνοιας είναι από χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Μέχρι στιγμής Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Διαρκείας της Ομόνοιας αγόρασε ο Νίκος Αναστασιάδης – Λάβρος ο Χριστόφιας

Διαρκείας της Ομόνοιας αγόρασε ο Νίκος Αναστασιάδης – Λάβρος ο Χριστόφιας

Διαρκείας της Ομόνοιας αγόρασε ο Νίκος Αναστασιάδης – Λάβρος ο Χριστόφιας

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Ομόνοιας είναι από χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Μέχρι στιγμής ο Ομόνοια έχει διαθέσει 5991 εισιτήρια διαρκείας, με αυτό του Προέδρου να είναι το υπ’ αριθμό 5969. Μάλιστα, ο κ. Αναστασιάδης έχει αγοράσει διαρκείας τύπου VIP, στην πρώτη σειρά, το οποίο κοστίζει 1000 Ευρώ.

Μιλώντας αποκλειστικά στο apokalyptiko.com, ο Πρόεδρος εξέφρασε την τιμή του που με τη νέα χρονιά θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να μας αναφέρει πως είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμη χίλια Ευρώ για τη σωτηρία του σωματείου, και να αποκτήσει το δικό του τουβλάκι στο Ηλίας Πούλλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Προεδρικό τις επόμενες ημέρες θα εκδώσει ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται πως τις ημέρες που θα αγωνίζεται η Ομόνοια, δεν θα γίνονται συναντήσεις του Υπουργικού Συμβουλίου αλλά ούτε θα προγραμματίζονται συναντήσεις με τον Πρόεδρο. Άτομο του Προεδρικού που μας μίλησε, μας ανέφερε επί λέξη πως «ακόμη και η Μέρκελ να έρθει στην Κύπρο, αν την ημέρα εκείνη αγωνίζεται η Ομόνοια ο Πρόεδρος θα είναι στο ΓΣΠ».

Αναστατωμένος με την αποκάλυψη αυτή είναι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Το apokalyptiko.com επικοινώνησε με τον κ. Χριστόφια για να ακούσει την άποψή του επί του θέματος, και το μόνο που μπορούμε να σας αναφέρουμε για τη συνομιλία μας είναι ότι ο κ. Χριστόφιας ήταν πολύ έντονος. Είπε κάποιες βαριές, πολύ βαριές κουβέντες, που δεν μπορούμε να σας παραθέσουμε, και το σίγουρο είναι ότι το VIP section του ΓΣΠ με τη νέα χρονιά, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

  • Michael giclas

    re nikare tora travas me tous kinezous ?

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top