Πάει μοναχή στον Κύκκο η Τζούλια Αλεξανδράτου! Reviewed by Momizat on . Βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής σόουμπιζ σκάει μετά τις αποκαλύψεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο apokalyptiko.com. Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο site μας, η Τζ Βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής σόουμπιζ σκάει μετά τις αποκαλύψεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο apokalyptiko.com. Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο site μας, η Τζ Rating: 0
You Are Here: Home » LIFESTYLE » Πάει μοναχή στον Κύκκο η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Πάει μοναχή στον Κύκκο η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Πάει μοναχή στον Κύκκο η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής σόουμπιζ σκάει μετά τις αποκαλύψεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο apokalyptiko.com. Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο site μας, η Τζούλια εγκαταλείπει την αμαρτωλή ζωή και πάει μοναχή στο Μοναστήρι του Κύκκου για να επιδιώξει την προσέγγιση του πνεύματός της με το Θεό. Ενθουσιασμένος ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος ανέφερε πως η Τζούλια Αλεξανδράτου θα γίνει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Εκκλησίας της Κύπρου για το 2013, με προοπτική ανανέωσης και για το 2014.

Η Τζούλια βρέθηκε στο στόχαστρο μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε επιτυχημένη ταινία πορνό μαζί με τον Γάλλο πορνοστάρ Ian Scott, το 2010. Ήταν τότε που έκανε το μεγάλο της ξεπέταγμα στο χώρο της Ελληνικής σόουμπιζ, και ιδιαίτερα η σκηνή με τη σαμπάνια θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια ακόμη.

Η Ελληνίδα σταρ όμως, επιθυμούσε εδώ και αρκετό καιρό μία αλλαγή στη ζωή της, και η αποκάλυψη της αυτή σίγουρα θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Μένιο Φουρθιώτη, παραγωγό της ταινίας πορνό της Τζούλιας με τον Γάλλο πορνοστάρ, μας ανέφερε ότι θα πάει σε δικαστική διαμάχη με την Εκκλησία της Κύπρου καθώς ο ίδιος έχει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια μαζί της, που προνοεί την κυκλοφορία ακόμη τριών ταινιών ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ο Αρχιεπίσκοπος μας ανέφερε ότι προτίθεται να  αποζημιώσει τον Μένιο Φουρθιώτη για την απώλεια του μεγαλύτερου του περιουσιακού στοιχείου, καθώς όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά, «δεν μπορούσα να πω όχι στην Τζούλια Αλεξανδράτου». Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ Αρχιεπισκόπου και Τζούλιας Αλεξανδράτου, για τη συνεργασία των δύο μερών, γιορτάστηκε με το άνοιγμα σαμπανιών και χαβιάρι. Όλα τα νεότερα για τις εξελίξεις στο apokalyptiko.com.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top