ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εφάπαξ «καλών υπηρεσιών» θα πάρει ο Χριστόφιας Reviewed by Momizat on . Ένα μεγάλο σκάνδαλο φέρνει στην επικαιρότητα το apokalyptiko.com. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επί Προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια, θεσμοθετήθηκε εφάπαξ «καλών υπηρε Ένα μεγάλο σκάνδαλο φέρνει στην επικαιρότητα το apokalyptiko.com. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επί Προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια, θεσμοθετήθηκε εφάπαξ «καλών υπηρε Rating: 0
You Are Here: Home » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εφάπαξ «καλών υπηρεσιών» θα πάρει ο Χριστόφιας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εφάπαξ «καλών υπηρεσιών» θα πάρει ο Χριστόφιας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εφάπαξ «καλών υπηρεσιών» θα πάρει ο Χριστόφιας

Ένα μεγάλο σκάνδαλο φέρνει στην επικαιρότητα το apokalyptiko.com. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επί Προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια, θεσμοθετήθηκε εφάπαξ «καλών υπηρεσιών» για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν αποχωρεί από τον Προεδρικό θώκο. Μάλιστα, το ύψος της τιμής του εφάπαξ ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 480 χιλιάδων Ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ο εκάστοτε Πρόεδρος έχει χρέη, τότε προστίθενται ακόμη 100 χιλιάδες. Αυτό σημαίνει πως μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του Δημήτρη Χριστόφια ο οποίος δήλωσε ότι στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησής του, βγήκε ζημιωμένος οικονομικά, το ποσό που θα πάρει θα ανέλθει στις 580 χιλιάδες Ευρώ!

Εδώ όμως είναι που αρχίζουν τα δύσκολα για τον τέως Πρόεδρο. Όπως πληροφορούμαστε, το ΑΚΕΛ διεκδικεί το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των 580 χιλιάδων Ευρώ, καθώς ο κ. Χριστόφιας θεωρείται υπάλληλος του ΑΚΕΛ και για τον λόγο αυτό μεγάλο μέρος αυτού του εφάπαξ θα πρέπει να πάει στα ταμεία του κόμματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χριστόφιας ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να χαρίσει ούτε ένα σεντ στο κόμμα, καθώς όπως είπε, «δούλεψα πολύ σκληρά και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσω δικαιωματικό το εφάπαξ καλών υπηρεσιών».

Τα ερωτήματα που τίθενται πλέον, είναι με ποια κριτήρια δικαιούται κάποιος Πρόεδρος εφάπαξ «καλών υπηρεσιών». Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου διερωτήθηκε πως γίνεται ο Πρόεδρος που έφερε στην Κύπρο την Τρόικα, που λόγω των λαθών της διακυβέρνησής του είχαμε την καταστροφή στο Μαρί, δικαιούται να πάρει εφάπαξ «καλών υπηρεσιών». Άμεση ήταν η απάντηση του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος ανέφερε ότι «έσωσα την ΑΤΑ». Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια που θα πάρει το θέμα του εφάπαξ «καλών υπηρεσιών», το οποίο θα αποτελέσει νέο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ της νυν και της πρώην Κυβέρνησης.

 • Makis Kazakeos

  Πέστε μας βγαίνεται και σε πιο βλάκες;;;;; Εσείς μπορεί να τα γράφετε και για χαβαλέ αυτά αλλά έχει ανώμαλους που σας πιστεύουν και μέσω και των γραφομένων σας σπέρνουν μίσος και διχόνοια στον κόσμο και σπαραλιάζεται η κοινωνία μας. Αλλά τι σας νοιάζει εσάς …φύλλα να πουλάτε να τα τσεπώνετε Αλήτες του κερατά !!!!

  • apokalyptiko

   Ότι απαντήσαμε και σε άλλο θέμα… Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων,
   θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα
   σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα – Αν δεν αντέχουν οι κύριοι πολιτικοί μας τη σάτιρα, δεν είναι δικό μας… πρόβλημα – Κύριε Μάκη, δεν έχουμε… φύλλα να πωλήσουμε όπως λες. Όσο για τη διχόνοια και το μίσος, το σπέρνουν οι ίδιοι οι πολιτικοι καθημερινά. Ευχαριστούμε

  • Michael giclas

   emena den nomizo na mou klisou to stoma dioti mou eklepse to gelio !

 • Michael giclas

  sto koma posa ena stili pou ti avana ?

 • Ilias Papadopoulos

  Έσωσε την ΑΤΑ!!! :)))))))))))))))

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top