Ερωτευμένος με Κύπρια ο Πούτιν – Όλες οι λεπτομέρειες Reviewed by Momizat on . Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, με την επί χρόνια σύζυγό του Λιουντμίλα Πούτινα, και την παραδοχή του Πο Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, με την επί χρόνια σύζυγό του Λιουντμίλα Πούτινα, και την παραδοχή του Πο Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Ερωτευμένος με Κύπρια ο Πούτιν – Όλες οι λεπτομέρειες

Ερωτευμένος με Κύπρια ο Πούτιν – Όλες οι λεπτομέρειες

Ερωτευμένος με Κύπρια ο Πούτιν – Όλες οι λεπτομέρειες

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, με την επί χρόνια σύζυγό του Λιουντμίλα Πούτινα, και την παραδοχή του Πούτιν ότι είναι ερωτευμένος με μία Κύπρια φοιτήτρια στη Μόσχα. Το βράδυ της Πέμπτης, ο Ρώσος Πρόεδρος μετά το  μπαλέτο «Esmeralda» στο State Kremlin Palace, όπου παρακολούθησε με τη σύζυγό του, έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο «Russia 24» όπου και ανακοίνωσε ότι παίρνουν διαζύγιο.

«Πρόκειται για μια κοινή απόφασή μας. Ο γάμος μας  τελείωσε» είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ενώ η Λιουντμίλα δήλωσε ότι «βλεπόμασταν σπάνια. Ο καθένας είχε τη δική του ζωή. Ζήσαμε μερικά πολύ καλά χρόνια με τον Βλαντιμίρ, αλλά τα τελευταία χρόνια κάπου απομακρυνθήκαμε κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να ερωτευτεί κάποιαν άλλη». «Είναι αλήθεια», συμπλήρωσε ο Πούτιν. «Τους τελευταίους μήνες είμαι ερωτευμένος με μία Κύπρια που σπουδάζει στη Μόσχα, και ετοιμαζόμαστε να το επισημοποιήσουμε», πρόσθεσε.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το όνομα της Κύπριας που έχει ξετρελάνει το Ρώσο Πρόεδρο, το οποίο κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Reuters στη Μόσχα, πρόκειται για 26χρονη φοιτήτρια Ιατρικής στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, και η οποία φέρεται να κατάγεται από χωριό της Πιτσιλιάς, χωρίς να διευκρινίζεται ποιο είναι αυτό. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προγραμματίζει μέσα στον Ιούλιο να επισκεφθεί την Κύπρο και συγκεκριμένα το χωριό, όπου θα συναντήσει για πρώτη φορά τους γονείς του νέου του έρωτα.

Πάντως, σε δημοσίευμα της, η Huffington post αναφέρει πως οι δύο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Σχολής στην οποία είναι φοιτήτρια η Κύπρια, το οποίο είχε επισκεφθεί πρόσφατα ο Ρώσος Πρόεδρος. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο οποίο προστίθεται πως η Κύπρια αυτή είναι ίσως το κλειδί για την ουσιαστική βοήθεια της Ρωσίας στο μέλλον όσο αφορά την οικονομική κρίση στην Κύπρο.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top