Ειδικοί συμπεραίνουν πως η Ελβετία μας κέρδισε γιατί σκόραρε Reviewed by Momizat on . Πολύ σημαντικές είναι οι διαπιστώσεις που έκανε στέλεχος της ΚΟΠ, στο apokalyptiko.com, για την ήττα της Εθνικής μας το Σάββατο από την αντίστοιχη της Ελβετίας Πολύ σημαντικές είναι οι διαπιστώσεις που έκανε στέλεχος της ΚΟΠ, στο apokalyptiko.com, για την ήττα της Εθνικής μας το Σάββατο από την αντίστοιχη της Ελβετίας Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » Ειδικοί συμπεραίνουν πως η Ελβετία μας κέρδισε γιατί σκόραρε

Ειδικοί συμπεραίνουν πως η Ελβετία μας κέρδισε γιατί σκόραρε

Ειδικοί συμπεραίνουν πως η Ελβετία μας κέρδισε γιατί σκόραρε

Πολύ σημαντικές είναι οι διαπιστώσεις που έκανε στέλεχος της ΚΟΠ, στο apokalyptiko.com, για την ήττα της Εθνικής μας το Σάββατο από την αντίστοιχη της Ελβετίας με 1-0. Σύμφωνα με το στέλεχος της Ομοσπονδίας, ο κυριότερος λόγος που μας κέρδισε η Ελβετία είναι επειδή κατάφερε να σκοράει ένα τέρμα, ενώ η Εθνική μας με τη σειρά της δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο. Το στέλεχος, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμο, ανέφερε πως η ΚΟΠ θα προχωρήσει σε ενδελεχή έρευνα για τα αίτια της ήττας της Εθνικής μας και αν δικαιολογείται η Ελβετία να πάρει τους τρεις βαθμούς επειδή πέτυχε ένα τέρμα έναντι κανενός της Εθνικής Κύπρου.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας, είναι πολύ δύσκολο όμως να αλλάξει κάτι και να μην κατοχυρωθεί η νίκη στην Εθνική Ελβετίας. Μάλιστα, μας παρέπεμψε σε παλαιότερες έρευνες που έκανε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, οι οποίες αναφέρουν ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες για μία ομάδα που έχει δεχθεί περισσότερα τέρματα από όσα πετύχει, να χάσει τον αγώνα. Επίσης μας είπε πως σε περίπτωση που δύο ομάδες πετύχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων, τότε το πιθανότερο είναι το παιγνίδι να τελειώσει ισόπαλο. Δεν μας διευκρίνισε όμως τι γίνεται σε περίπτωση που και οι δύο ομάδες δεν καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Επίσης, πληροφορίες μας αναφέρουν πως σε περίπτωση που οι διαστάσεις του τέρματος ήταν μικρότερες, τότε πολύ πιθανόν να έμπαιναν λιγότερα τέρματα στους αγώνες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η FIFA θα επιβάλει μικρότερες διαστάσεις στα γκολπόστ των γηπέδων στο πρωτάθλημα της Ανδόρρας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014, ώστε να διαλευκάνουν μία και καλή αυτούς τους ισχυρισμούς και να θέσει το πόρισμα της στο επόμενο κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

  • Panais

    θελω να διοριστω αθλητικογραφος της ιστοσελιδας. Αν με εγκρινεις στειλε email στο rella179@hotmail.com

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top