Σούπερ ήρωας θεάθηκε στη Λάρνακα Reviewed by Momizat on . Εντυπωσιασμένοι δηλώνουν κάτοικοι της Λάρνακας που είδαν με τα μάτια τους τον πρώτο καταγεγραμμένο στα παγκόσμια χρονικά, σούπερ ήρωα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυ Εντυπωσιασμένοι δηλώνουν κάτοικοι της Λάρνακας που είδαν με τα μάτια τους τον πρώτο καταγεγραμμένο στα παγκόσμια χρονικά, σούπερ ήρωα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυ Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Σούπερ ήρωας θεάθηκε στη Λάρνακα

Σούπερ ήρωας θεάθηκε στη Λάρνακα

Σούπερ ήρωας θεάθηκε στη Λάρνακα

Εντυπωσιασμένοι δηλώνουν κάτοικοι της Λάρνακας που είδαν με τα μάτια τους τον πρώτο καταγεγραμμένο στα παγκόσμια χρονικά, σούπερ ήρωα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο apokalyptiko.com, ο σούπερ ήρωας θεάθηκε το βράδυ της Παρασκευής αρχικά να πετάγεται από ταράτσα σε ταράτσα στις πολυκατοικίες της περιοχής Καμάρες.  Πολλοί δεν πίστευαν στα μάτια τους αυτό που έβλεπαν και θεώρησαν πως όλα ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας Iron Man 4, συνειδητοποίησαν όμως στη συνέχεια ότι τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας δεν έχουν αρχίσει ακόμη.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Θεράπων Γερολέμου, αυτόπτης μάρτυρας, στην αρχή ο σούπερ ήρωας πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα στις πολυκατοικίες στην περιοχή των Καμάρων παράλληλα του δρόμου που συνδέει τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού με τα φώτα του KCineplex. Στη συνέχεια και αφού δεν υπήρχαν άλλες πολυκατοικίες να πηδήσει, έφθασε στο γνωστό αξιοθέατο της πόλης «Καμάρες», από όπου πήρε και την ονομασία της η περιοχή. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο apokalyptiko.com ο κ. Γερολέμου, με μόλις τρία πηδήματα κατάφερε και διέσχισε όλο το κτίσμα, αφήνοντας άφωνο τον ίδιο αλλά και άλλους αυτόπτες μάρτυρες. «Ήταν τόσο γρήγορος που έκανε το γρήγορο να φαίνεται αργό, ενώ με κάθε του πήδημα ένιωθες το έδαφος να κινείται», μας ανέφερε ο κ. Γερολέμου.

«Νομίζαμε ότι οι σούπερ ήρωες ήταν μόνο σε ταινίες και περιοδικά», μας ανέφερε με τη σειρά της μία κυρία που θέλησε να παραμείνει ανώνυμη. Πρόσθεσε ότι με αυτά που είδε με τα ίδια της τα μάτια, θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο «βλέπει» τον κόσμο μας.

Παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας και των Ναυτοπροσκόπων Λάρνακας, τα χνάρια του σούπερ ήρωα έχουν χαθεί, ενώ χιλιάδες κόσμου από την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό συρρέουν στην πόλη του Κίμωνα με την ελπίδα ότι θα τον δουν και πάλι από κοντά. Μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν κατέχει στοιχεία για το ποιος μπορεί να είναι ο σούπερ ήρωας, αν και πιστεύεται πως έχει βαθιές ρίζες με τους Νεοκύπριους του οικισμού της Χοιροκοιτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Κύπρο αναμένεται τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο της Υπηρεσίας Επεξήγησης Ανεξήγητων Φαινομένων των Η.Π.Α, για να εξετάσουν από κοντά την παρουσία του σούπερ ήρωα της Κύπρου.

Πάντως, στο άκουσμα της είδησης, ο διάσημος δημιουργός των κόμικ της MARVEL, Σταν Λι, με τιτίβισμα του στο Twitter, ανάφερε πως προτίθεται να δημιουργήσει νέο κόμικ που θα αφορά αποκλειστικά τον Κύπριο σούπερ ήρωα. Μάλιστα, δήλωσε πως θα τον ονομάσει «Hallumi Man» και πως πρώτος του αντίπαλος θα είναι ο Wolverine.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top