Διαμαρτύρεται ο Χριστοφίδης επειδή τον αποκαλούν «ο μικρός Χριστόφιας» Reviewed by Momizat on . Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Χρίστος Χριστοφίδης, για τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν ως ο «μικρός Χριστόφιας». Ο κ. Χριστοφίδης θεωρεί πως αυτός ο χαρακτηρισμός Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Χρίστος Χριστοφίδης, για τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν ως ο «μικρός Χριστόφιας». Ο κ. Χριστοφίδης θεωρεί πως αυτός ο χαρακτηρισμός Rating: 0
You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Διαμαρτύρεται ο Χριστοφίδης επειδή τον αποκαλούν «ο μικρός Χριστόφιας»

Διαμαρτύρεται ο Χριστοφίδης επειδή τον αποκαλούν «ο μικρός Χριστόφιας»

Διαμαρτύρεται ο Χριστοφίδης επειδή τον αποκαλούν «ο μικρός Χριστόφιας»

Δεν άντεξε και ξέσπασε ο Χρίστος Χριστοφίδης, για τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν ως ο «μικρός Χριστόφιας». Ο κ. Χριστοφίδης θεωρεί πως αυτός ο χαρακτηρισμός θα αποτελέσει τροχοπέδη για την μετέπειτα πολιτική του καριέρα, και με γραπτή του επιστολή προς τα Μ.Μ.Ε ζητά όπως πάραυτα από τους πάντες σταματήσουν να τον αποκαλούν έτσι. Σας παραθέτουμε την επιστολή του κ. Χριστοφίδη:

«Είμαι 39 ετών και μέχρι σήμερα δέχθηκα πολλές ειρωνείες και προσβολές για το επίθετό μου. Χειρότερη προσβολή όμως από το να με αποκαλούν «ο μικρός Χριστόφιας» δεν δέχθηκα στη ζωή μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως το επίθετό μου, επειδή μοιάζει με αυτό του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, και επειδή διετέλεσα Διευθυντής του Γραφείου του τέως Προέδρου, δεν σημαίνει πως πρέπει να υπόκειμαι αυτό το λεκτικό φασισμό. Το επίθετο μου είναι Χριστοφίδης και μόνο μέχρι το Χριστοφι* μοιάζει με το επίθετο του πρώην Προέδρου. Όσο για τα ονόματά μας, μόνο τρία γράμματα έχουν κοινά. Νομικά, ο «μικρός Χριστόφιας» είναι ο γιος του τέως Προέδρου, και σε περίπτωση που ακούσω ξανά να με αποκαλούν έτσι, θα προχωρήσω σε μήνυση κατά πάντων».

Πολιτικός αναλυτής που μίλησε στο apokalyptiko.com, ανέφερε πως ο κ. Χριστοφίδης προχώρησε σε αυτή του την κίνηση για να φύγει από πάνω του η «ρετσινιά του Χριστόφια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Πάντως, η εξέλιξη αυτή σίγουρα θα δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις Χρίστου Χριστοφίδη – Δημήτρη Χριστόφια, καθώς ο δεύτερος θεωρούσε τον κ. Χριστοφίδη ως το δεύτερο αγόρι που δεν είχε ποτέ. Αναμένεται με ενδιαφέρον αν θα απαντήσει δημόσια ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή θα προτιμήσει την εσωκομματική λύση του θέματος που δημιουργήθηκε.

  • Michael giclas

    giati esvistike to post pou evala gia to mikro iroa?

    den pirazi mikro to kako!!

    • apokalyptiko

      Φίλε δεν σβήσαμε τίποτα!

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top