Γοργόνες κλέβουν τα πυρομαχικά που βρέθηκαν στη θάλασσα του Ζυγίου Reviewed by Momizat on . Τρομαχτικές είναι οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιων ποσοτήτων πυρομαχικών στο βυθό της θαλάσσιας περιοχής Ζυγίου. Σύμφωνα με έκθεση του ΓΕΕΦ, τα πυρομαχικ Τρομαχτικές είναι οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιων ποσοτήτων πυρομαχικών στο βυθό της θαλάσσιας περιοχής Ζυγίου. Σύμφωνα με έκθεση του ΓΕΕΦ, τα πυρομαχικ Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Γοργόνες κλέβουν τα πυρομαχικά που βρέθηκαν στη θάλασσα του Ζυγίου

Γοργόνες κλέβουν τα πυρομαχικά που βρέθηκαν στη θάλασσα του Ζυγίου

Γοργόνες κλέβουν τα πυρομαχικά που βρέθηκαν στη θάλασσα του Ζυγίου

Τρομαχτικές είναι οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιων ποσοτήτων πυρομαχικών στο βυθό της θαλάσσιας περιοχής Ζυγίου. Σύμφωνα με έκθεση του ΓΕΕΦ, τα πυρομαχικά αυτά αποτελούν απειλή για ανθρώπους, αλιεία, περιβάλλον αλλά και για τις υποδομές φυσικού αερίου. Πρόκειται για βλήματα όλμων, νάρκες, χειροβομβίδες, πυραύλους, ρουκέτες και βομβίδες αρμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στο άκουσμα της είδησης, οι γοργόνες της θαλάσσιας αλλά και ευρύτερης περιοχής Ζυγίου, έσπευσαν επί τόπου στο σημείο που βρίσκονται τα πυρομαχικά και έκλεψαν μεγάλες ποσότητες πυραύλων και χειροβομβίδων.

Το apokalyptiko.com μίλησε με ανώτερο στρατιωτικό του ΓΕΕΦ, ο οποίος μας ανέφερε πως μέχρι στιγμής η Υπηρεσία Αντικατασκοπίας της Εθνικής Φρουράς δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους οι γοργόνες προχώρησαν σε αυτή τους την ενέργεια. Για καλό και για κακό όμως, μας δήλωσε, το στράτευμα θα είναι σε επιφυλακή τις επόμενες ημέρες και πως η Ε.Φ είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη επίθεση των γοργόνων.

Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης, ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου έκανε έκκληση προς τις γοργόνες να μην επιχειρήσουν οποιαδήποτε επίθεση εις βάρος του Κυπριακού λαού. «Κοινός εχθρός μας είναι η Τουρκία», είπε ο Υπουργός Άμυνας, προσθέτοντας πως σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τον τόπο μας «είναι επιβεβλημένο άνθρωποι και γοργόνες της Κύπρου να παραμείνουμε ενωμένοι για το καλό του τόπου». «Είδαμε που μας έφερε ο διχασμός», κατέληξε ο κ. Φωτίου.

Πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, επίκειται πανθαλάσσιος πόλεμος μεταξύ των εφτά βασιλείων του βυθού για τον κοραλλένιο θρόνο του Fish Landing, και η κλοπή των πυρομαχικών δεν αποτελεί άμεση απειλή για τον Κυπριακό λαό. Το apokalyptiko.com θα σας ενημερώσει άμεσα για οτιδήποτε νέο αφορά την υπόθεση.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top