ΒΟΜΒΑ Κίκη Φιλίππου: «Δεν θα πουλήσουμε παιχνίδια τη νέα χρονιά» Reviewed by Momizat on . Πανικό έχει προκαλέσει στην Άχνα, η δήλωση του Προέδρου του Σωματείου του Εθνικού, Κίκη Φιλίππου, ο οποίος είπε ότι ο Εθνικός δεν θα πουλήσει παιχνίδια τη νέα α Πανικό έχει προκαλέσει στην Άχνα, η δήλωση του Προέδρου του Σωματείου του Εθνικού, Κίκη Φιλίππου, ο οποίος είπε ότι ο Εθνικός δεν θα πουλήσει παιχνίδια τη νέα α Rating: 0
You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ » ΒΟΜΒΑ Κίκη Φιλίππου: «Δεν θα πουλήσουμε παιχνίδια τη νέα χρονιά»

ΒΟΜΒΑ Κίκη Φιλίππου: «Δεν θα πουλήσουμε παιχνίδια τη νέα χρονιά»

ΒΟΜΒΑ Κίκη Φιλίππου: «Δεν θα πουλήσουμε παιχνίδια τη νέα χρονιά»

Πανικό έχει προκαλέσει στην Άχνα, η δήλωση του Προέδρου του Σωματείου του Εθνικού, Κίκη Φιλίππου, ο οποίος είπε ότι ο Εθνικός δεν θα πουλήσει παιχνίδια τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά από την αποκαλυπτική δήλωση του κ.Φιλίππου στο apokalyptiko.com, υπάρχουν έντονα παράπονα, τόσο από τους παράγοντες του σωματίου, όσο και από τους ιδιόκτητες πρακτορείων.  Παράγοντας του Εθνικού, δήλωσε στο apokalyptiko.com ότι δεν θα είναι εφικτή η παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία εάν ο Εθνικός δεν πουλήσει παιχνίδια τη νέα χρονιά.  Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έντονα έχει αντιδράσει και ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Τόζα Σάμπουριτς, ο οποίος ενημερώθηκε από τον κ. Φιλίππου ότι δεν θα χρειαστούν οι υπηρεσίες του για πονταρίσματα των αγώνων του Εθνικού στη Κίνα.

Πάντως, η είδηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο πανικό στο χωριό της Άχνας, καθώς τα παιγνίδια του Εθνικού και ιδιαίτερα αυτά στη φάση των πλέι οφ, απασχολούσαν μεγάλο μέρος των κατοίκων του χωριού. Κάτοικος που μίλησε στην ιστοσελίδα μας και θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, μας ανέφερε πως το χωριό θα χάσει ένα πολύ μεγάλο εισόδημα από αυτή την εξέλιξη.

Μάλιστα, μας ανέφερε ότι ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει από το χωριό με την οικογένειά του και να μετακομίσει στη Λάρνακα, και συγκεκριμένα σε σπίτι δίπλα από το σωματείο της Αλκής, ελπίζοντας πως η ομάδα της Λάρνακας δεν θα ακολουθήσει αυτό τον «απαράδεκτο» δρόμο του Εθνικού, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top