Βρέθηκαν Κινέζοι που δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους! Reviewed by Momizat on . Σε μία απίστευτη ανακάλυψη προχώρησαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας «Guardian», δύο επιστήμονες το Σε μία απίστευτη ανακάλυψη προχώρησαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας «Guardian», δύο επιστήμονες το Rating: 0
You Are Here: Home » ΚΟΣΜΟΣ » Βρέθηκαν Κινέζοι που δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους!

Βρέθηκαν Κινέζοι που δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους!

Βρέθηκαν Κινέζοι που δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους!

Σε μία απίστευτη ανακάλυψη προχώρησαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας «Guardian», δύο επιστήμονες του πασίγνωστου Βρετανικού Πανεπιστημίου βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της χώρας, Πεκίνο, για διακοπές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ οι ημέρες ξεγνοιασιάς τους στο Πεκίνο κυλούσαν στην απόλυτη ομαλότητα, έπεσε στην αντίληψη τους κάτι που ίσως αλλάξει για τα καλά την παγκόσμια αντίληψη της ανθρωπότητας για τους Κινέζους! Σύμφωνα λοιπόν με την «Guardian», οι δύο επιστήμονες πρόσεξαν ότι δύο Κινέζοι που κάθονταν σε παγκάκι στην Πλατεία Τιεν αν μεν, δεν έμοιαζαν καθόλου μεταξύ τους!

Οι δύο επιστήμονες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν απέναντί τους, και με προσοχή πλησίασαν τους δύο Κινέζους έτσι ώστε να τους δουν από πιο κοντά και να επαληθεύσουν την απίστευτη ανακάλυψή τους. Όταν κόντεψαν τους δύο, τονίζεται στο δημοσίευμα, συνειδητοποίησαν ότι τα μάτια τους δεν τους έπαιζαν κάποιο παιγνίδι και πως πραγματικά οι δύο Κινέζοι δεν είχαν κανένα κοινό χαρακτηριστικό στα πρόσωπά τους, εκτός από το χρώμα τους.

Αμέσως, έβγαλαν από τις φωτογραφικές που είχαν στα σακίδιά τους και άρχισαν να τους βγάζουν δεκάδες φωτογραφίες, για να δείξουν την απίστευτη ανακάλυψή τους στον υπόλοιπο κόσμο. Μάλιστα, ο ένας επιστήμονας ρώτησε τους δύο Κινέζους αν είναι φυσιολογικοί ή αν προέρχονται από κάποιου είδους επιστημονικά πειράματα της χώρας. Το δέος που ένιωσαν όταν τους απάντησαν πως είναι απόλυτα φυσιολογικοί και πως προέρχονται από πραγματική εγκυμοσύνη μετά από κανονική συνεύρεση των γονιών τους, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι δύο Κινέζοι θα έρθουν σε μεταγενέστερο στάδιο στη Βρετανία όπου θα εξεταστούν από ειδικούς για να προσπαθήσουν να κατανοήσουν πως είναι δυνατό δύο Κινέζοι να μην μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους.

Πάντως, η αποκάλυψη αυτή έγινε δεκτή με σκεπτικισμό από κάποιους επιστήμονες, οι οποίοι τονίζουν είναι αδιανόητο να υπάρχουν Κινέζοι που να μην μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους, και πως το πιθανότερο είναι να έχουν πραγματοποιήσει κάποιου είδους πλαστική εγχείρηση στα πρόσωπά τους. Οι ισχυρισμοί αυτοί θα εξακριβωθούν στις εξετάσεις που θα υποβληθούν οι δύο Κινέζοι στη Βρετανία, αν και πηγές της εφημερίδας, που χαρακτηρίζονται αξιόπιστες, αναφέρουν πως οι δύο είναι απόλυτα φυσιολογικοί και δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία εγχείρηση για να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Apokalyptiko.com - Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, θέλουμε να τονίσουμε ότι το apokalyptiko.com είναι μία ιστοσελίδα σατυρικού και χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Scroll to top